Гласуване с чужди лични карти в община Руен, МВР отказват отношение

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Гласуване с чужди лични карти е било извършено в две населени места в община Руен. Сигнал по случая е внесен в Районна избирателна комисия – Бургас от областния координатор на ГЕРБ Димитър Бойчев.

Според жалбата в населените места – селата Зайчар и Добромир, председателите на секционните комисии са допуснали гласуване с чужди лични карти. Две лица са представили чужди документи за самоличност и са упражнили неправомерно гласуване. Сигнал на място е подаден на представител на МВР на място, който е казал, че не може да вземе отношение по случая.

„Описаният казус е в нарушение с Изборния кодекс и с разпоредби на Наказателния кодекс. Очакваме да се предприемат действия за проверка на сигнала и при установено нарушение да бъде бъде наложена предвидената санкция според закона“, коментират от централата на ГЕРБ в Бургас.

Борисов е комунист и син на комунист, а плюе децата на комуниститеБил е на софрата на големия социалистически банкет. Сега е на трапезата на властта и пишман демокрац…Apr 2 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
5те признака на евтина жена, които мъжете веднага забелязват!
error: Content is protected !!