Веселка, която спечели „Фермата“, иска да е новата „Мисис България“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Победителката от миналогодишния сезон на аграрното риалити „Фермата“ – Веселка Маринова напира за нова публична изява.

Тя е изпратила своята кандидатура на конкурса „Мисис България“, който трябва да се проведе тази есен. Организаторка е Мариана Маринова, с която бяха заедно във „Фермата“ и поддържат приятелски отношения и след края на шоуто.

Какво си купи Веселка с парите от Фермата23-годишната майка на 3 деца вече притежава конюшня и хубави, здрави коне, които обгрижва и с които …Feb 19 2020vijti.com

От малка Веселка мечтаела да стане адвокат. Съдбата обаче имала други планове за нея. Тя била на 17 години, когато родила първото си дете, а няколко години по-късно семейството й се увеличило с още двама наследника. Така станала майка на три деца от двама различни мъже.

Освен че се пребори за наградата от 100 000 лева, Веселка стана и първата жена победител в 5-годишната история на риалитито. С печалбата тя искала да си купи къща, пише Уикенд.

Изненада: Веселка от „Фермата“ щурмува конкурс за красота! (Снимки): Веселка Маринова , чаровната и скромна победителка от миналогодишния сезон на “ Фермата „, буквалн…Oct 7 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!