Бъркат охранителя на Троянския манастир с Румен Радев

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Петдесет и седем годишният Дочо Моневски е родом от село Орешак и поради прилика с президента Румен Радев, често е бъркан с него. От шест години Моневски работи като охрана на Троянския манастир „Успение Богородично“, разказва той за БТА.

Президента Радев пропя след победата – ВИДЕОКадър 19min.bg Виждали сме президентът Радев да пилотира изтребител и да прави лицеви опори и коремн…Nov 25 2021vijti.com

Гордее се със сплотеното си семейство, което го прави много щастлив, особено с внуците си – Атанас /на 7 г./ и Елеонора /на 2 г./. В селото, пък и в Троян, всички го познават. Моневски е сред най-добрите ловци в региона. Като всеки, който живее близо до планината, е заклет планинар и гъбар.

Майстор е на домашната сливова ракия и отличен готвач на балкански гозби. Дочо е категоричен, че не сменя работата си на нощна охрана на Троянския манастир за нищо на света. Обича я, носи му спокойствие и му дава възможност да се среща с много хора. Преди години, когато Румен Радев е избран за президент в първия мандат, много хора му казват, че едно към едно прилича на него.

Сега след избора на Радев за втори мандат, отново го спират непознати и го поздравяват, бъркайки го с президента, а Дочо бърза да обясни ситуацията с приликата между двамата.

Моневски споделя, че лично не се е срещал с президента Радев и много би се радвал да го види на живо, и да се снима с него.

Източник: plovdiv24

Сашо Роман: Да, Деси Радева участва в мой клип! (ВИДЕО) Любопитна история с главно действащо лице – президентшата Десислава Радева роди в изборната но…Nov 23 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!