България в окото на страшни зимни бури, вещаят US метеоролози

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

България може да се окаже в окото на страшни бури тази зима. Това предупреждава признатата за №1 в света американска метеорологична служба, която обяви своята сезонна прогноза за Европа.

Връхлитат ни жестоки магнитни бури: Влияят най-силно на хора с проблеми в сърдечно-съдовата система и на тези с психични разстройстваОт 27 до 29 септември се очакват силни геомагнитни смущения, предупреждават от Центъра за прогнози н…Sep 27 2019vijti.com

Според синоптиците основният път на лошото време на Стария континент ще се движи на юг, а много бури ще тръгнат към Южна Европа, Средиземно море и към Балканите.

„Мисля, че в сравнение с това, което сме виждали през предходните години в Испания, Португалия и Южна Франция, стихиите тази зима ще бъдат много по-бурни”, каза старши метеорологът Алън Репърт.

Сред големите градове в Европа, в които може да се разразят силни бури, са Лисабон, Мадрид, Барселона, Ница, Рим, Атина и Букурещ.

Малко е вероятно обаче България да мине метър при положение, че стихията вилнее в столиците на съседните Румъния и Гърция, коментират метеоролози.

Източник: Марица

Силни магнитни бури ни удрят този уикенд, болните да не излизатМагнитна буря се очаква да удари Земята в последния ден на август. Предупреждението е на Центъра за …Aug 31 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!