БТВ показа девойките, които ще се борят за Ергенът тази година и ги почнаха (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

С наближаването на старта на романтичното риалити „Ергенът“ от формата все повече открехват завесата. Досега известно и познато бе лицето само на Евгени Генчев, за чиято любов и сърце предстои люта битка между 25 участнички.

Вече видяхме и лицата на повечето от претендентките и някои от тях се оказаха разпознаваеми за някои фенове на предаването. Една от тях е Айлин Бобева, изявяваща се като модел и инфлуенсър. Освен това дамата е и медалистка от световно първенство по Шотокан Карате До.

Освен нея разпознаха и поп фолк певицата Джия с истинско име Гергана Анчева. Малко хора са чували за нея, освен може би върлите й фенове, но това ще се промени със старта на един от най-гледаните романтични формати.

Първото всеобщо мнение, което изразиха зрители, е че в общи линии не се различават по външен вид с тези участвали  миналия сезон, но може би не сме видели още всички. Най-вероятно голямата изненада е запазена за старта на предаването.

Оф, претендентките ми се виждат отново по калъп еднакви, изкуствени и неоткрояващи се с нищо друго освен фалшива външност. Така ли няма една нормална?

Малко остава до старта и ще видим дали ще се появи Ваня Щерева, каквито слухове се носеха още с обявяването на кастинга за новия втори сезон.

Виктория Капитонова била на секс курс по фелацио преди „Ергенът“Виктория Капитонова, която спечели първи сезон на „Ергенът“ по bTV, сподели нещо, което със сигурнос…Dec 14 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!