Бойко: Каквото кажеше мама, Бог да я прости, закон беше ВИДЕО

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

„В Бяла чисто ново училище правим. Майка, Бог да я прости, умря. Иначе и днес щеше да ме стегне. Каквото кажеше – закон е, няма мърдане“. Така премиерът Бойко Борисов се умили при откриването на ремонтирано школо в Русе.
„Много сте ми важни, образованието е това, което може да ни направи по-силни. И сега с новия ресор Мария Габриел може да направи много за Европа и в частност за България“, коментира той при инспекцията си в Русенско на различни инфраструктурни проекти.
Борисов бе посрещнат от директора на даскалото, който му демонстрира всички дейности, направени с над 3 милиона лева. Нов салон, нова фасада, нови стълбища и дограма са само част от ремонтните дейности на школото.
Лъснаха секретни чатове на Десислава Иванчева: До медиите е разпратен сигнал, че има сценарий за свалянето на премиера Бойко БорисовОсъдената на първа инстанция от Специализирания съд за прибиране на 70 000 евро подкуп бивша кметица…Sep 11 2019vijti.com

„Това е магистрала на духа“, заключи премиерът.
Олигархът Малофеев пробва да скара Борисов с Цацаров
Руският олигарх Константин Малофеев, който получи 10-годишен „черен“ печат за влизане в България, избухна с остър коментар срещу властите у нас и е на път да разпали тежък дипломатически скандал. Той си позволи да направи опит да скара премиера Бойко Борисов с държавния обвинител Сотир Цацаров и да посее тежки интриги в българската политика и държавните институции.
Председателят на Съвета на директорите на групата компании „Царьград“ и сочен за близък до президента Владимир Путин повтаря известната си теза, че целта на действията на българския главен прокурор Сотир Цацаров била „да вбие клин между братските православни руски и български народи“.

Образователната инфраструктура – магистрала на духа. Затова правим чисто нови училища. Сега с новия ресор Мария Габриел може да направи много за Европа и в частност за България в тази сфера. И всичко това, което виждаме днес в Русе е само едно от доказателствата, че образованието е централен приоритет на правителството.

Gepostet von Boyko Borissov am Freitag, 13. September 2019

”Скандалът, свързан с незаконните действия на Главния прокурор на България, свидетелства за разкол в управляващия елит на страната. Докато президентът Румен Радев и премиерът Бойко Борисов градят отношенията с Москва, външният министър и главният прокурор рушат тези отношения с провокативни изказвания и незаконно преследване на българските русофили“, скандализира Малофеев в позиция, разпространена от ТАСС.
Наричан от медиите в Русия „православен олигарх“ заради финансирането на великоруски каузи през програми за подкрепа на православието в чужбина, той обяснява още, че „разколът демонстрира, че и министърът, и главният прокурор са преки агенти на западните спецслужби“.

Но по думите му „в Москва виждаме всичко това и отделяме авторите на провокациите от русофилското болшинство българи, признат лидер на които се явява Николай Малинов“
Решението на България по никакъв начин няма да се отрази на плановете на Малофеев, казват от „Царьград“, защото той и без това е в списъка със санкционирани от ЕС лица, на които е забранено да влизат на територията на съюза.
Източник: лупа
Велислава Дърева за ареста на Борисов, обвинен в шпионажДа извършиш такова безобразие навръх 9 септември, трябва да си или много глупав, или да си много наг…Sep 10 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Пълният мащаб на щетите, които Brexit без сделка може да…
error: Content is protected !!