Бойко Борисов проговори за чекмеджетата и хейта на Слави Трифонов

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

По програмата свършихме всичко, та даже и отгоре. Вдигнахме доходите на учителите на два пъти. Осигурихме много средства за „Ремдесивир“ и други лекарства, влязохме в чакалнята на Еврозоната, влязохме в Европейския банков съюз. Строим с бързи темпове магистралите „Хемус“, „Струма“ и „Европа“. Нека видим другите колко могат. Ние можем да покажем какво сме направили. Това заяви пред журналисти във Велико Търново премиерът Бойко Борисов.

20 трудни въпроса към „господин Трифонов“, на които той няма да отговори1. Кога ще излезете на светло, г-н Трифонов? Кога последно сте говорили пред журналисти? 2. Само със…Apr 14 2021vijti.com

„Колкото и нескромно да звучи, по-подготвен от мен към днешна дата няма. Освен това много хора държат аз да бъда министър-председател и винаги съм смятал, че обединението прави силата и че в такива тежки времена на пандемия всички трябва да сме заедно, дори с нашите опоненти“, допълни Борисов.

Не е редно да тръгна да разделям нацията на две, както прави Радев, така че ще предложа друг министър-председател с много ясна европейска и натовска ориентация, но това няма да е Томислав Дончев. Все пак нека да получим първо мандата и тогава ще разберете кое ще е предложението, посочи още премиерът и призова партиите в новия парламент да подходят отговорно, след като „си излеят омразата и им минат емоциите“.

Дали изпитва някакъв страх от служебно правителство Борисов бе категоричен пред медиите, че изпитва страх само от Господ.
Защо една демократическа партия трябва да се страхува и кой я страхува? Народът се произнесе и за чекмеджета, за чанти… Страх ме е само от Господ, отсече Бойко Борисов.
В случай на служебно правителство и предсрочни избори министър-председателят заяви, че стигне ли се дотам, това означава, че „политиците не са проявили мъдрост и отговорност“.

По адрес на Слави Трифонов премиерът отбеляза, че в продължение на десетилетия вечерното му шоу по bTV е било всъщност „политическо предаване с тежък хейт по него и Плевнелиев“ и това според Борисов обяснява появяването му на политическата сцена и резултата му от изборите.

„Мисля, че градовете, в които бяхме най-успешни, сега имаме по-различни резултати и анализирам този процес. Имаме резултати, които не ме задоволяват – милиарди инвестиции се направиха в София, например. Там какво ли не се направи, значи някъде партията бърка. Една Стара Загора, Бургас – няма нещо, което да не е направено и там резултатите с Трифонов са най-близки и ще анализираме“, отбеляза министър-председателят.

Не съм свалил доверието нито от Фандъкова, нито от Митко Николов, но трябва да се направи анализ защо с най-много направено и изпълнено имаме такъв резултат. Може би не сме обяснили правилно и не сме били достатъчно активни. Но ето че в Перник, Благоевград, където на местните избори загубихме, сега сме първи. В един Плевен начело с проф. Горчев сме първи.

Във Видин и Монтана също, отчете още Борисов и обеща, че резултатите от анализа ще станат ясни скоро.
Премиерът Бойко Борисов посети Велико Търново във връзка с отпуснатите от правителството два милиона лева за основен ремонт и реконструкция на Старата митрополия в старопрестолния град. Митрополията е с голяма историческа стойност за града.

Кървавото писмо на Слави Трифонов полетя към Борисов: Бесен съм, казвам Ви„Прочетох едно интервю на един български доктор. Но не какъв да е български доктор, а доктор Стоян А…Apr 14 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Защо Първата дама не е във ВМА?
error: Content is protected !!