Благой Георгиев изправи на нокти почитателите си – отслабна до неузнаваемост! Направо плаши (СНИМКА)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Макар да има нова съпруга до себе си, в която очевидно е влюбен като ученик, Благой Георгиев преживя доста тежки дни покрай раздялата и последвалите скандали с предишната си половинка Златка Райкова. Той бе „на прицел“ от фенове на блондинката, които го обвиниха, че й е изневерил с доста по-младата от него Полина и по този начин е разрушил поредното си семейство.

И макар в последното си интервю бившият футболист напълно отрече да е имал връзка с Полина по време на съжителството си с плеймейтката, подозренията към него си останаха заради опита от предишните му връзки.

В случая със Златка и Благо обаче не можем да вярваме на нито един от двамата, тъй като в момент бяха твърде афектирани от случилото си.

Е, хубавата новина и за двамата е, че бързо намериха сили да продължат напред – Благо вече е щастливо женен мъж, а Златка е сгодена на бившия тенисист Карен – сватбата е догодина. Сигурни сме, че ще се опита да надмине по организация бившия си, който сключи брак след 3-месечна връзка, пише каналът Vbox7.

Многодетният татко през годините е доказал, че доста бързо се влюбва, но и доста бързо разлюбва хубавиците, с които влиза в уж сериозни връзки. Наистина сме любопитни как ще се развият нещата тук в любовен план, но засега сме леко притеснени за него.

Благой Георгиев винаги е поддържал страхотна спортна форма – въпреки че футболът в неговия живот е минало. Тренировките извън фитнес залата са му дости любими, което е напълно разбираемо. Но какво се случва с неговото телосложение? От последната му снимка в Instagram се стъписахме, защото бившият спортист буквално се е стопил . Надяваме се всичко в личния му живот да е наред и тази драстична промяна да се дължи просто на суета.

Благой Георгиев слаб

Булката си скубе косите след сватбата-Поли се размина с хиляди левове на Благой Не й провървя на новата съпруга на Благой Георгиев. Вместо Поли да се къпе в богатството на най-гол…Jul 8 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!