Тези 5 зодии ще преодолеят всички препятствия и ще променят живота си през 2023 г. – проверете дали сте сред тях

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Въпреки факта, че сега е изключително трудно време, проблясъци в живота на някои все пак ще има, при това много скоро. Известен руски астролог назова пет знака на зодиака, които ги очакват положителни промени в живота през 2023 година. Ето ги щастливците, които ще се радват на благосклонността на звездите:

Телец

През 2023 г.

Сатурн, една от най-полезните планети във вашия хороскоп, наричана още йога карака, се намира във вашия десети дом, отговорен за социалната реализация и работата. И това е уникална година за растеж на вашето работно място, за покоряване на кариерни върхове.

И ако все още търсите себе си, ако все още не сте отдали сърцето си докрай на някое занимание, ще можете да постигнете това в този момент. Основното нещо е да не залагате само на парите, имате нужда от нещо повече, нещо, което ви запалва и е от полза за другите, иначе ще последва бързо разочарование.

Близнаци

Вие, като Телец, имате зелена светлина за работа – бъдете амбициозни в определянето на кариерните си постижения. Но освен това 2023 г. е подходящо време за вас да се опитате да минете под собствен флаг – да създадете собствен бизнес или да минете на свободна практика, особено ако го обмисляте отдавна. Но внимавайте при избора на партньори, ако планирате бизнес, внимавайте с работодателите, ако ще работите на свободна практика – договорете всички условия и вземете необходимите гаранции.

Дева

Връзките могат да минат на ново ниво и да се оформят в брак, а ако все още нямате връзка, тогава има голяма вероятност да срещнете бъдещ партньор за съвместен живот. Това е моментът, който много от вас са чакали и сега Вселената, под формата на Юпитер, намиращ се в дома на взаимоотношенията, ви дава тази възможност – не бързайте, не правете глупости и не се опитвайте да станете различни в името на любимия си, един ден няма да можете да поддържате тази фасада и тя ще се срине, отнасяйки със себе си самата връзка.

Козирог

През 2023 г. можете да се сдобиете със собствено жилище или поне да се преместите и да подобрите условията си на живот – това е указано от Раху в четвъртия дом на вашия хороскоп, който отговаря за домашния уют.

Как можете да увеличите шансовете си да го направите? Визуализирайте къде бихте искали да живеете или по-скоро запишете каква къща или апартамент е мечтата ви. Не забравяйте да използвате сегашно или минало време, сякаш вече се е случило.

Риби

Вашата планета-покровител Юпитер до 22 април ще бъде в най-важния дом на вашия хороскоп – първи дом, който отговаря за личността, себеизразяването, здравето. Това означава, че това е страхотно време да се отворите по-ярко, да опитате нови неща, да постигнете това, което искате.

А след 22 април Юпитер ще премине в също толкова красивия втори дом на вашия хороскоп, който отговаря за парите – това е моментът, в който финансовата ви сфера може да се увеличи добре.

ПЕТ зодии, чийто живот ще се промени драматично през 2023 г – поемат в напълно нова посока: Астрологът и таролог Юлия Марфина сподели астрологични тайни за това животът на кои 5 зодии  ще вл…Nov 21 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!