Беше хубава като картинка, но сега няма и помен от чара ѝ! Елен Колева показа новото си тунинговано лице (Снимки):

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Красивата синеока Елен Колева в последно време е направо неузнаваема . Актрисата, чиято звездна слава изгря с филма „Шивачки“ очевидно е правила корекции по лицето си, при това не една, коментират разочарованите фенове. За съжаление интервенциите не са дали очаквания добър резултат.

Новата визия на младата актриса предизвика бурни реакции в социалните мрежи, повечето от които негативни коментари или директни и остри критики.

Една от видните интервенции на 36-годишната актриса е ринопластиката.

Новият й нос е доста по-тънък и с чипа форма. Чрез филъри Елен е изпънала бръчките и несъвършенствата по лицето си, а най-ярко се забелязват подобренията в зоната на челото. Любопитни очи коментираха още изваяните скули, както и добре оформената й брадичка.Елен Колева ново лице

Съвсем възможно е кинозвездата да е оформила и устните си с хиалурон, тъй като и те изглеждат по-обемни и пухкави. Промените обаче не се понравиха на някогашните и почитатели, които споделиха общо мнение, че суетата е развалила както визията на Елен, така и тази на много нейни колеги и колежки, пише „Телеграф“.

Елен Колева

Друг любопитен факт в й живота е смяната на името. Всъщност в момента тя се казва Елена Калевска. А причина да се подвизава по нов начин е новата й работа. От месеци насам тя се занимава с космоенергетика, като дори има свой кабинет, в който приема пациенти. Накратко дейността й представлява метод за лечение на хора, растения и животни на база тяхното биополе. Подкрепа в начинанието среща от своя партньор. Мъж, чието име все още пази в тайна.

Честито! Актрисата Евелин Костова роди от братовчед сиАктрисата Евелин Костова стана майка, научи Lupa.bg. Щастливата новина съобщи самата тя в профила си…Oct 11 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Рачков се появи в Като две капки вода-Трудно можете да…
error: Content is protected !!