Честито! Актрисата Евелин Костова роди от братовчед си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актрисата Евелин Костова стана майка, научи Lupa.bg. Щастливата новина съобщи самата тя в профила си в инстаграм: „Най-красивото и най-чаканото дойде!“.

Певица на Слави чака бебе от 20 години по-възрастен мъжБивша вокалистка на Слави Трифонов чака второ дете. Нели Петкова е на върха на щастието, но все още …Sep 20 2020vijti.com

27-годишната красавица съобщи, че е бременна през юни, а малко след това стана ясно, че тя и партньорът й Михаил Петров очакват момиченце. Актрисата, която изгря на екрана с ролята си на нахаканата секси аниматорка Ивон от сериала „Съни бийч“, от осем години живее с петия си братовчед Михаил.

Евелин Костова е родена на 15 май 1993 година в град София. Завършва средното си образование в Професионална гимназия по икономика в град Перник през 2012 г. През 2006 г. е част от детско-юношеския театър „Мускетарите“ с ръководител Ваня Микова. През 2012 година е приета в НАТФИЗ „Кр. Сарафов“ в класа на Стефан Данаилов.

Сурогатна майка роди бебе на шефа на „Фантастико”Шефът на веригата „Фантастико” Владимир Николов и неговата половинка – фотографът Костадин Кръстев –…Aug 19 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!