Безплатни телевизия и интернет в цяла България по време на епидемията?

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

А1 започва кампания за дигитална солидарност с клиентите си, която има за цел да ги насърчи да останат по домовете си и да не поемат излишни рискове от разпространение на коронавирус. Първата стъпка от кампанията е, че от 16 март (понеделник), в рамките на 30 дни А1 ще предостави безплатно на своите ТВ клиенти над 200 ТВ канала, съобщава “24 часа”.

Румен Радев: Българите умират не заради коронавируса, а заради хаоса 10 години лекари и медицински сестри напускат страната, НЗОК се източва, нула реформи, закриват се…Nov 27 2020vijti.com

Те ще бъдат отключени за клиентите без значение на какъв абонаментен план са били преди извънредното положение. Александър Димитров, главен изпълнителен директор на А1 България, коментира решението на компанията: “Наясно сме колко стрес и промени в начина на живот носят извънредните мерки от пандемията на COVID-19 и знаем, че в допълнение към задължителните методи за превенция, много хора ще прекарват повече време у дома, със семейството, често пред телевизора.

Ето защо, като компания, която се грижи за своите съграждани и в стремежа си да облекчим ситуацията, решихме да дадем над 200 телевизионни канала безплатно, за да предложим неограничена информация и разнообразие в дома на нашите клиенти.

Ние сме съпричастни и ще направим всичко възможно да помогнем на обществото да се справи с трудната ситуация.

Затова нашият призив е: бъдете разумни, останете вкъщи с Вашите близки и се информирайте и забавлявайте с вашата любима телевизия”. Следващата стъпка от кампанията за дигитална солидарност на А1 ще бъде насочена към частните клиенти, които ползват мобилни услуги от компанията. На 18 март (сряда) частните абонати, с изключение на тези на предплатени карти, ще могат да се възползват от еднократен бонус от 10 000 MB мобилен интернет на максимална скорост, независимо от тарифния план, който ползват в момента.

За да се възползват от бонуса, абонатите трябва само да влязат в мобилното приложение Моят А1 или секцията на Моят А1 на A1.bg и да активират пакета от специалната секция. Мобилният интернет ще важи за 30 дни след активирането му.

Магазините на телекома, с изключение на тези в молове и търговски центрове, ще продължат да работят, но при намалено работно време до 18:30 часа, а в обектите ще се допускат до трима клиенти едновременно. Ситуацията в България продължава да променя ежедневието на всички в страната.

Хората с тази кръвна група са имунизирани срещу коронавируса: Учените отдавна са открили зависимост между кръвната група на човек и заболяванията, към които е п…Nov 26 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Д-р Ненова: С този изпробван тест само за 10 секунди…
error: Content is protected !!