Андреа подаде жалба срещу Кобрата

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Фолк певицата Андреа е подала жалба за побой срещу бившия си Кубрат Пулев, издадоха близки до изпълнителката. Теодора Андреева, както е истинското й име, е решила да отиде в полицията и да се оплаче от физически и психически тормоз от страна на боксьора, научи Lupa.bg.

Андреа изплака: Кобрата искаше дете от мен, а на метресите си казваше, че съм лудаФолкпевицата Андреа е съсипана след поредната си раздяла с боксьора Кубрат Пулев. За да разкрие, че …May 17 2020vijti.com

Бившата звезда на „Пайнер“ сама пусна снимка с разбита уста, а няколко минути по-късно я изтри. „Извинявай, че изкарах истината“, написа Андреа в петък под кадъра с огромна посинена уста.

Някои от феновете на екс годеницата на Кобрата предположиха, че може да си прави реклама и да не е пребита, а просто гримирана, че да изглежда като ступана.

Към момента Кобрата не е коментирал по никакъв начин раздялата си с Андреа, нито разкрития, свързани с любовницата му Розали. Припомняме, че спортистът от 4 години кръшкал н а певицата с брюнетката Розали.

Андреа категорична: Бих шута на КобратаФолкпевицата Андреа за пореден път коментира прекратяването на дългогодишната си връзка с боксьора К…Oct 17 2019vijti.com

ЛУПС.БГ

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!