Адв. Ина Лулчева: Разпространението на наркотици е невъзможно без съдействието на полицията

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Общественото обсъждане след убийството на Милен Цветков е непълноценно, най-малкото защото е непрофесионално, заяви адвокат Ина Лулчева в „Тук и сега със Светла Петрова“.

Реакцията бе мигновена – беше поискано увеличаване на санкциите за камикадзета, които карат под въздействие на наркотици, но това едва ли ще помогне – санкцията и сега е висока, до 15 г., смята Лулчева. Много по-важно е как се контролира движението по пътищата и как се борим срещу разпространението на наркотиците, заяви тя. Без съдействието на полицията контрабанда и разпространение наркотици не е възможно, категорична е адвокат Лулчева. Само под чадъра на държавата е възможно това да се случи и това е важният, големият разговор, който не се състои, допълни тя.

Кадрите от видеото с катастрофата с Милен Цветков манипулирани-Ето доказателството! Според монтажистът и оператор Георги Врабчев, видеото е забавено двойно и аудито-убиец се е движел…Apr 23 2020vijti.com

Прокуратурата действа стихийно по случая с Милен Цветков, заяви юристът

Прокуратурата действа стихийно по случая с Милен Цветков, заяви юристът

Лулчева остро разкритикува прокуратурата за действията й по случая с Милен Цветков. Атакуването на майката е недопустимо, никой родител не тика детето си да стане наркоман, въобще не е важно в случая чия е колата и с какви пари е купена тя.

Това е поредното доказателство за липсата на обективност на прокуратурата, за стихийност в действията й. Това е демонстрация на сила, показване на някаква активност, убедена е Ина Лулчева.

Обществото не вярва в системата – това е ясно. Но да не допуснем да ни затворят очите с това, че са обвинили 4 души за престъплението. Това е безсмислена реакция. Никой родител не приема с радост новината, че имат син – наркоман. Това е част от трагедията на семейството.

Специализираният съд определя някакви гаранции от рода на 20-30-50 хил, милион – все едно няма никаква представа какво са парите. Истината е, че 97-98% от обвинителните актове приключват с влязла в сила присъда – българският съд не само осъжда, но даже осъжда понякога повече, отколкото трябва, смята адвокат Лулчева.

Погребват Милен Цветков в най-тесен кръгЗаради извънредното положение и забраната за масови събирания погребението на Милен Цветков ще се пр…Apr 23 2020vijti.com

Източник:дунавмост
Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!