Погребват Милен Цветков в най-тесен кръг

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Заради извънредното положение и забраната за масови събирания погребението на Милен Цветков ще се проведе във възможно най-тесен кръг.

Журналистът, който беше екзекутиран от дрогиран шофьор навръх Великден, ще бъде изпратен от дъщеря си Калина и майка й Дана, които пристигнаха днес от Холандия и още неколцина близки и роднини.

Убиецът на Милен Цветков е карал със затворени очи! НАРКОМАНЪТ Е КАРАЛ СЪС ЗАТВОРЕНИ ОЧИ! Братя, никой досега не можа̀ да обясни случилото се с Милен…Apr 23 2020vijti.com

След края на пандемията обаче семейството ще събере многобройните приятели и колеги на Милен, за да почетат всички заедно паметта му.

Дана и Калина изразяват своята дълбока признателност към българските власти и към шефа на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски за безценното съдействие, което им е било оказано във връзка със завръщането им в България и уреждането на формалностите по погребението.

Дъщерята на Милен Цветков е вече в България Дъщерята на Милен Цветков Калина и първата му съпруга Дана вече са в България. Те са пристигнали …Apr 22 2020vijti.com

Източник:лупа

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!