Автобус с 44 ykpaинци се запали на магистрала „Черно море“

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Автобус, превозващ украинци към комплекса „Камчия“, се запали на магистрала „Черно море“ край Варна, съобщиха от Областната дирекция на МВР в морския град.

Сигналът за инцидента, който е станал в края на магистралата в посока Бургас, е подаден около 10 часа.

Автобус с бежанци от Украйна се преобърна, има загиналАвтобус с около 50 бежанци от Украйна се е преобърнал на магистрала в Северна Италия, при което е за…Mar 13 2022vijti.com


В автобуса са пътували 44 украински граждани. Когато пламъците избухнали, шофьорът веднага е отбил превозното средство и пътниците са успели да слязат. Няма пострадали. Водачът е опитал сам да потуши огъня, но неуспешно. Автобусът е изгорял напълно за около десет минути, въпреки че на място са били изпратени три екипа на противопожарните служби.

Най-вероятната причина за инцидента е запалена турбина на двигателя, допълниха от пресцентъра на полицията.

Заради инцидента движението по АМ „Черно море“ беше временно спряно, като трафикът се отбиваше още от Аспаруховия мост във Варна и се образуваха задръствания.

Движението на автомобили вече е възстановено, като трафикът се осъществява двупосочно в платното на АМ „Черно море“ в посока Бургас.

Украинските граждани бяха прекачени на друг автобус към Камчия.

Николина Чакардъкова си обикаля с автобус за 1 млн.лева / СНИМКИФолклорната легенда Николина Чакардъкова пътува из страната заедно с целия си екип с луксозен мегала…Feb 5 2022vijti.com


Източник: glasnews

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!