Автобус с 44 ykpaинци се запали на магистрала „Черно море“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Автобус, превозващ украинци към комплекса „Камчия“, се запали на магистрала „Черно море“ край Варна, съобщиха от Областната дирекция на МВР в морския град.

Сигналът за инцидента, който е станал в края на магистралата в посока Бургас, е подаден около 10 часа.

Автобус с бежанци от Украйна се преобърна, има загиналАвтобус с около 50 бежанци от Украйна се е преобърнал на магистрала в Северна Италия, при което е за…Mar 13 2022vijti.com


В автобуса са пътували 44 украински граждани. Когато пламъците избухнали, шофьорът веднага е отбил превозното средство и пътниците са успели да слязат. Няма пострадали. Водачът е опитал сам да потуши огъня, но неуспешно. Автобусът е изгорял напълно за около десет минути, въпреки че на място са били изпратени три екипа на противопожарните служби.

Най-вероятната причина за инцидента е запалена турбина на двигателя, допълниха от пресцентъра на полицията.

Заради инцидента движението по АМ „Черно море“ беше временно спряно, като трафикът се отбиваше още от Аспаруховия мост във Варна и се образуваха задръствания.

Движението на автомобили вече е възстановено, като трафикът се осъществява двупосочно в платното на АМ „Черно море“ в посока Бургас.

Украинските граждани бяха прекачени на друг автобус към Камчия.

Николина Чакардъкова си обикаля с автобус за 1 млн.лева / СНИМКИФолклорната легенда Николина Чакардъкова пътува из страната заедно с целия си екип с луксозен мегала…Feb 5 2022vijti.com


Източник: glasnews

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!