Това ли е Албена Михова? Не сте я виждали така / СНИМКИ

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Албена Михова е от малкото съвременни родни актриси, които не само, че не робуват на суетата, но много често се самоиронизират по брилянтен начин. Този път обаче, чаровната блондинка върна времето назад и хвърли голяма изненада.

В профила си в социалните мрежи Албена се върна години назад – до периода, когато учи във ВИТИЗ и публикува доста любопитни снимки от някои от най-забавните си студентски моменти.

А колоритните й фотоси очаквано предизвикаха вълна от коментари и лайкове, както и суперлативи основно за това, че и днес е точно толкова неподправена и готина, колкото и във времето, запечатано на снимките.

Помните ли Ники Китаеца на Азис? Ето как изглежда днес и каква болезнена изповед направи СНИМКАСпомняте ли си за Ники Китаеца, който преди години изгря в светските среди като гадже на Азис. Двама…Sep 6 2021vijti.com

Помните ли сина на Мадона-Днес е по-висок и красив от майка си-Снимка До този момент от всички шест деца на Мадона дъщеря ѝ Лурдес Леон е тази която най-вече привлича вн…Oct 10 2021vijti.com


Източник: Марица

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!