Помните ли сина на Мадона-Днес е по-висок и красив от майка си-Снимка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

До този момент от всички шест деца на Мадона дъщеря ѝ Лурдес Леон е тази която най-вече привлича вниманието ни. Не само защото е най-голяма, а и защото безупречно е усвоила от майка си уроците как да провокира.

Този път обаче интересът ни събуди синът ѝ Дейвид Банда, когото тя осиновява през 2006 г., докато е омъжена за Гай Ричи.

Преди няколко дни Дейвид навърши 16 години и по този повод гордата майка направи няколко публикации. Първо сподели поредица от семейни снимки, на които виждаме Дейвид от малко дете до млад мъж.

Перфектна, ама друг път! Лъснаха снимки на Мадона с и БЕЗ Фотошоп – истината е потресаваща! (Снимки): Мадона е символ на перфекционизма, стегнатото тяло и безупречната визия… Или поне така вярвахме д…Sep 18 2021vijti.com

„Не мога да повярвам, че си се превърнал в този млад мъж.

Такъв артист, такъв спортист. Такъв харизматичен човек. Кой знаеше, когато те срещнах в сиропиталище в Малави, пиейки кола от бебешко шишенце и без пелена, че ще се превърнеш в такова чудо на природата? Честит 16-ти рожден ден. Толкова се гордея с теб!“, написа тя в Instagram.

От следваща публикация на 63-годишната поп икона разбираме как е минало семейното тържество – градинско парти в тесен семеен кръг. Градината е украсена с цветни балони и букви от златно фолио, които образуват името на рожденика.

Певицата има общо шест деца, две биологични – дъщеря ѝ Лурдес Леон (от връзката ѝ с Карлос Леон) и сина Роко (от брака с Гай Ричи), и четири осиновени – Дейвид Банда и момичетата Мърси Джеймс, Стела и Естер.

Помните ли „Грешната Мадона с големите бомби“ от „Ало, ало“? Прочутата картина с интересна съдба(СНИМКА)Продадоха на търг „Грешната Мадона с големите бомби“ от сериала „Ало, Ало“ за 15 000 лири. Тя е на и…Dec 4 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!