Съпругата на Ким Чен Ун принудена да търпи изневери, изтезания и оргии

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Той забранява сватби и погребения, убива собствения си брат, екзекутира чичо си и много други хора, който не са членове на семейството му. Ръководи държава без зачитане на основните човешки права, където всичко е подчинено на елитите. Взривява водородни бомби и застрашава почти цялото човечество. От всичко това, не е трудно да стигнем до заключението, че лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун няма качества на добър, любящ и романтичен съпруг.

За неговата половинка се знае изключително малко, тъй като самият севернокорейски лидер не позволява да бъдат публично достояние дори основни факти от живота на жена му, пише вестник „Труд“. Другарката Ри Сол Джу е родена между 1985 и 1989 г., въпреки че никой не може да каже точно кога и това най-вероятно не е истинското й име, а псевдоним.

СЕВЕРНА КОРЕЯ СЪДИ МАЙКА, СПАСИЛА ДЕЦАТА СИ ОТ ПОЖАР, НО ОСТАВИЛА ПОРТЕТ НА КИМ ЧЕН ИР ДА ИЗГОРИЗатвор грози майка на две деца в Северна Корея, спасила двете си деца от пожар, но оставила портерти…Jan 9 2020vijti.com

Обича певици
Семейството на Ри Сол е част от политическия елит на Северна Корея и много източници твърдят, че тя е отглеждана през целия си живот, за да бъде негова съпруга. Ри Сол Джу завършва гимназия в Пхенян и учи музика в Китай, което не е необичайно, тъй като Ким е известен като голям фен на танците и песните и вижда в жените някой, „чието задължение е да го забавлява“.

Ри Сол Джу

Известно време бъдещата половинка на севернокорейския вожд е част от оркестъра на Unhasu и има няколко публични изяви. Властите и полицията обаче прилагат строги мерки за унищожаване на всички материали, изобразяващи Ри Сол Джу в този етап от живота й, тъй като вече не е подходящо да пее и да забавлява другите.

Освен това, за кратко е мажоретка и участва на азиатското първенство по лека атлетика, проведено в Южна Корея. Запознаването и бракът им не се случват, защото Ри Сол „му хваща окото“, а защото баща му, предвид влошеното си здраве преди инсулта, урежда брака им през 2008 г., а той се случва през 2009 г., пише BBC.

И докато Ким Чен Ун понякога се появява на различни социални събития със съпругата си, има и дълги периоди – от година-две, когато Ри Сол изобщо не може да бъде видяна. Появяват се дори спекулации, че Ким може би я е убил, но мнозина изказват предположение, че вождът й забранява да излиза като по този начин просто я „дисциплинира“.

Смята се, че двойката има две деца – едно родено през 2010 г. и едно родено през 2012 г., което съвпада с дългосрочното й изчезване от погледа на обществеността. По това време баскетболният идол на Ким Чен Ун Денис Родман е на посещение в Северна Корея, който след завръщането си в САЩ казва за британския Sun, че лидерът има дъщеря, здрава наследница.

Обсебен от дядо си Ким Ир Сен
Лудостта на Ким Чен Ун стига дотам, че обсебен от характера на дядо си и основателя на държавата Ким Ир Сен, се подлага на голям брой пластични операции, за да прилича максимално на него. Анонимен източник от правителството на Северна Корея заявява, че Ким настоява съпругата му да роди по-рано от предвиденото по доста странна причина, така че детето да се появи на бял свят в края на 2012 г., когато се чества 100-годишнината от рождението на Ким Ир Сен – независимо от рисковете за здравето на майката и детето.

Тъй като Ким Чен Ун обича певици, не е изненадващо, че има и друга приятелка в оркестъра на Unhas преди Ри Сол Джу, а според съобщенията тя продължава да му бъде любовница дори след сключването на брака. Любовната връзка между Ким Чен Ун и Хиун Сонг Уол започва през 2007 г. Тя и още 12 известни певици са изпратени на разстрел на 20 август 2013 г., докато техните семейства са принудени да гледат как ги убиват с картечници.

„Зрителите“ на екзекуцията са отведени в затвор, след което нищо повече не се чува и не се знае за тях. Възможно е Хиун да е убита по заповед на съпругата на Ким или да се стига до това решение, защото порнографски филм със запис на оргиите на севернокорейския елит се озовава в Китай, а танцьорка, избягала от Северна Корея, говори за това в южнокорейските медии.

Пета дивизия
В Северна Корея има съобщения за т.нар. Пета дивизия, харем от около 2000 жени, натоварени да забавляват партийни служители и да спят с тях. Подобна практика съществува от времето на Ким Ир Сен, който приема ролята си на „баща на нацията“ много буквално. Предполага се, че самият Ким Ир Сен е използвал услугите на танцьорки-проститутки и е заченал голям брой извънбрачни деца с тях, а Ким Чен Ун продължава тази практика.

Съобщава се, че оргии се организират и с девствени момичета, някои от които са само на 13 години. Войниците вземат момичетата от училищата и ги отвеждат, като ги предупреждават да не казват нищо на семействата си, защото ще бъдат екзекутирани. Момичетата задължително посещават лекар, които определят дали са девствени. Ако са девици, те стават част от т.нар. „единици за удоволствие“ и получават титлата „артистка за възрастни“, която е на разположение на държавния и военен елит.

Момичетата се издирват от държавни агенти, които намират „високи и красиви“ млади жени в училищата, които се изпращат на „обучение“ в хотел в Пхенян.
Всъщност, Ким Чен Ун много по-често може да бъде видян в компанията на тези момичета, отколкото придружен от съпругата си, която е принудена да търпи непрестанните му забежки и да стои затворена в някое от именията на семейството.

Заради коронавируса Северна Корея може да разстреля хора, доближили границата, предупреди КитайВластите в Китай съобщиха на своите граждани да не се доближават прекалено близо до границата със Се…Mar 9 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!