Обрат: Баджанакът на Шеф Манчев уволни жена му, замени я с кадър на Румен Радев

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Около най-известния кулинар в страната, шеф Иван Манчев, никога не е скучно. Заради пъстрия му живот, за страшилището от „Кошмари в куфнята“ няма почивен ден и постоянно става обект на клюки и пикантни интриги. Симпатягата едва успя да успокои сина си след неочакваната раздяла с приятелката му Елина Бека, и ето, че нов проблем се стовари върху главата му.

Шеф Манчев се стопи от любов! Новата му жена го втали до неузнаваемост (Снимки): Нищо друго не може да промени човек така, както любовта! Заради нея сме способни на всякакви подви…Jul 13 2021vijti.com

Изгората на шеф Манчев, Ива Бека, е останала без работа, след като неговият бажданак Христос Мурутис е освободил фаталната блондинка от рекламната си агенция, съобщи агенция „Пик“. С гръцкия бизнесмен Ива имаше връзка преди между нея и кулинаря да прехвърчат искри.

След раздялата на Бека и гръцкия бизнесмен, тя запази позицията си в компанията му. Освобожданаването й обаче съвпада с голяма промяна в личния живот на Мурутис. На 20 август той ее сключил граждански брак с настоящата си изгора Петя Симеонова. Само 5 дни след подписа си с Мурутис, дамата е отбелязала във Фейсбук, че започва работа в компанията на мъжа си на директорския пост, заеман до скоро от Ива Бека.

Христос Мурутис е роден в Атина и присъства на българския пазар от 2000 година. Пристига в България като член на Борда на директорите на Интернет доставчика BITEX, който тогава е закупен от гръцките компании Germanos и LogicDIS.

През 2002 година основава Юрокапитал Финанс АД, където е един от основните акционери. Чрез компанията успява да се наложи като основен консултант и инвестиционен мениджър за гръцките инвеститори в България. Само за периода 2004 – 2005 година е управлявал инвестиционни проекти за над 100 млн. евро и е осъществил някои от най-успешните сделки на пазара на недвижимо имущество в страната.

Шеф Манчев сподели колко е щастлив с новата жена в живота си – СНИМКИШеф Иван Манчев рядко си позволява да споделя моменти от личния си живот. Готвачът най-накрая реши …Aug 26 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!