Симона Загорова хвърли светската бомба на годината

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Край на всички спекулации относно личния живот на Симоза Загорова. Щерката на Глория призна в национален ефир какво се случва между нея и башата на дъщеря им Галина, която се появи на бял свят през февруари тази година. 

Слуховете за проблеми в семейството се оказа верни и известната певица призна, че е разделена с бащата на детето си. Тя направи и още куп шокиращи разкрития в предаването на Петя Дикова.

Симона Загорова тотално зачеркна бащата на детето си с това изказване (Снимки): Талантливата Симона Загорова наскоро отпразнува 25-тия си рожден ден с грандиозно музикално парти, …Oct 7 2021vijti.com

„С Даниел приключихме нашите любовни отношения, но все пак сме родители на Галина и това е най-важното в случая. Аз и моето семействто, както той и неговото семейство, ще участваме в отглеждането на Галина, за да не е ощетена по някакъв начин. Това, което се е случило между нас няма никакво значение. Важното е да е всичко да бъде наред за нея“, заяви тя.

Глория била против връзката на дъщеря си с нереализирания младеж. Въпреки всичко Симона се противопоставила и продължила да се среща с него, а не след дълго и забременяла. Тези месеци се оказали изключително трудни за Глория, тъй като Симона вършела глупост след глупост.

Съграждани на Даниел от Доспат издават, че той е мързелив и не е успял да завърши висшето си образование. Няколко месеца лежи на издръжката на певицата, а когато се наложило вече да работи, започнали проблемите със Симона. Тя най-накрая е прогледнала и се е извинила на майка си, че не я е послушала по-рано.

Не съжалява за появата на дъщеря си, която е кръстена на Глория. За отглеждането на бебето помагат всички – няколко дни в седмицата Глория, бабата на Симона, както и свекърва й. Симона призна, че от зачеването била убедена, че ще има момиче и точно така станало.

Симона Загорова празнува рожден ден без бащата на детето си – разделиха ли се? (Снимки): Вчера гласовитата дъщеря на Глория, Симона Загорова , отпразнува 25-ия си рожден. Специалният повод…Oct 2 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!