Приятелка ми каза защо пъха картофи в новите си обувки, веднага го направих! СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вероятно всички сме се сблъсквали с проблема тесните обувки. Докато те не бъдат разносени трябва да търпим мазолите и съпътстващата ги болка. Въпреки това, има начини да разширите новите обувки преди да окървавят краката ви.

Можете, разбира се, да използвате закупени разширители за обувки, но има и народни средства, които ще спестят пари от домашния ви бюджет.

Едно от тях е свързано с… картофи. Да, правилно прочетохте – картофи.

11 трика за почистване на кухня, които могат да ви спасят деня и да ми спестят много време (снимки)Кухнята е най-пълната стая с микроби в цялата къща , във всяка къща. Тези микроби могат да провокира…Sep 16 2021vijti.com

Народни средства за разширяване на обувките
Вземете картоф, обелете го, увийте го във вестник и го пъхнете в обувките си. Оставете го там за 10-12 часа. През това време картофите ще отделят влага, която ще попие по стените на обувката и ще я разшири.

Можете също да вземете плътни и цели пластмасови торбички, да ги напълните с вода и да сложите в обувките. След това пъхнете чепиците във фризера за 6-10 часа. След това обувките ще станат малко по-широки.

Ако няма място във фризера, тогава можете да използвате топлина за разширяване на обувките си. За целта обуйте дебели (вълнени или мохерни) чорапи, нахлузете обувките си и вземете сешоар. Издухайте горещ въздух към чепиците си. След известно време обувките вече няма да ви стягат, защото ще са се разширили.

Можете да излеете и алкохол. Напоете обувките с него, обуйте ги и се разходете у дома с тях за около час и половина или два. След тази процедура обувките ще се увеличат с около една четвърт от размера им. Ако е необходимо, можете да повторите този трик, но само след като алкохолът изсъхне напълно.

Вземете чесън, обикновено брашно и запомнете ТОВА за цял живот: 11 стари трика, които работят перфектно и днес! Представяме ви няколко трика за дома, които нашите баби вече знаят и използват успешно от десетилет…Aug 29 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!