Не пропускайте най-силната магическа дата, която носи кода на богатството и просперитета-Желанията свързани с пари се сбъдват

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Магията на парите работи! – каза приятелката ми, присвивайки лукаво очи. Не, Маша в никакъв случай не е вещица, тя просто знае няколко трика по отношение на финансите. На това я научила нейната прабаба Роза Маркова.

„ Числото 18 означава безкрайно богатство. За да имате винаги пари в картата, извикайте паричната енергия в къщата! – продължи тя и аз започнах да пиша. В края на краищата аз също искам, ако не същия мерцедес като на моя приятел, но поне реноватор, за да обновя къщата.

Днес ще ви кажа какво трябва да направите на 18 март, за да забогатеете бързо. Ден на паричните пожелания!

МАГИЯ ЗА ПАРИ

18 март е магическа дата, която носи късмет за пари . Това е денят на желанията за пари, в който думата има голяма сила. На тази дата можете лесно да привлечете финансово благополучие в къщата.

Самото число 18 носи кода на богатството и просперитета. Не пропускайте възможността да дадете парите си на Вселената!

“ Какво може да се направи в този ден, за да активирате паричния поток? “ ти питаш. Е, в отговор ще споделя съвети за машината. Първо начертайте числото 18 от вътрешната страна на китката на която и да е ръка.Можете да нарисувате в зелено или червено. В процеса на рисуване казваме: „ Кодирам се за пари. Спешно! »

Можете да мислите за конкретна сума, можете и без нея. За начинаещи препоръчвам да започнете с малки количества за тренировка. Това е работен ритуал за пари. Необходимата сума идва до месец.

Второ, ако ще харчите пари (купувате хранителни стоки, плащате заем, заемате на приятел), прочетете заговора на този ден: „ Както хората се връщат по домовете си, така и ти, моите пари, да ме последват! Вървете, плодете се, върнете се в къщата ми! Ключ, брава, език. Амин! »

Заклинанието може да се прочете, преди да излезете от къщата, или можете директно в магазина (за себе си). И, разбира се, струва си да повтаряте тази магическа формула възможно най-често: „ Бог е богат и аз съм богат! »

Създайте си навик да го повтаряте на път за работа или до магазина, заспивайки и събуждайки се. Опитайте се да се настроите за вълна от изобилие. Особено ако сте се оплакали на някого за липсата на пари или сте клюкарствали със завист за доходите на други хора: веднага се изправете и кажете: „ Бог е богат и аз съм богат! »

Магьосниците казват, че тази формула трябва да се произнася 30 000 пъти на месец. Поддържането на броя е, разбира се, нереалистично. Но да си напишете напомняне е добре.

Предлагам също така да се запознаете с един прост ритуал , който ще ви помогне да съживите богатство . Ето защо винаги трябва да държите монети на перваза на прозореца!

Така че не пропускайте 18 март, денят на желанията за пари ще предостави възможност за привличане на богатство. Как ви харесва тази парична магия, ще се опитате ли да я приложите?

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!