Красива история: Късмет е да имаш дъщеря! Дъщерята е дар от Бога за родителите .

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Тази история е посветена на всички вас щастливци, които имате дъщеря! Дъщерята е дар от Бога за родителите … Първият ден от брака, мъжът и жената са решили да не приемат гости у дома и на никой да не отварят вратата. Същия ден дошли родителите на мъжа, стояли пред вратата и чакали да отворят. Мъжът и жената се спогледали, той пожелал да отвори вратата, но тъй като се разбрали вече, не го направил, така че родителите си заминали.

Ален Делон стана дядо на 84 – красивата му дъщеря го дари с внуче. Честито! (Снимки): Никога не е късно едно малко същество да се появи в живота ти. Това важи с пълна сила за легендата…Feb 20 2020vijti.com

След известно време, на същия ден, на посещение дошли и родителите от женска страна. Погледнали и се сетили, че не бива да отварят. Изведнъж жената започнала да плаче: „Не мога да направя това на родителите ми …“ и отворила вратата. Мъжът тихо стоял и мълчал.

Годините минавали, а те се сдобили с четирима сина. Петото дете, което имали, било момиче. Когато то се родило, бащата организирал голямо, незабравимо веселие.

След веселбата, жена му учудено го попитала защо такава веселба за тяхното пето дете, а за нито едно от предишните четири нямало.

Сега гордия баща просто й отговорил: „Защото само тя ще ми отвори вратата, дори и когато няма да смее …“

Източник: ЗаЖената

Дъщерята на Невена Коканова: Шокирана съм от архива на мамаСамо сцена от филм е любовта й с Раде Маркович, казва Теодора Шарланджиева „Гледам само като на сцен…Feb 12 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!