Дъщерята на Невена Коканова: Шокирана съм от архива на мама

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Само сцена от филм е любовта й с Раде Маркович, казва Теодора Шарланджиева
„Гледам само като на сцена от филм целувката между майка ми и Раде Маркович. Тя никога не говори с мен за тях двамата“. Така дъщерята на голямата Невена Коканова – Теодора, отклони въпроса дали вярва, че любовта между майка й и Раде Маркович е била изпепеляващо силна.

Мисля за Коканова. „Целунат от Невена“ продължих главоломната си кариера в кинотоНа 12 декември преди осемдесет и една години, в деня на Свети Спиридон, покровител на обущарите ,зан…Dec 12 2019vijti.com

Вчера Шарланджиева и журналистът Георги Тошев представиха книгата „Години любов“, която е втора книга за актрисата от продуцента.

„Бях в шок, когато отново се сблъсках с архива от снимки и спомени на майка ми. Не съм го отваряла 20 години. Преминах със сълзи на очи през живота й. Намерих писъмца до мен, в които тя говори за живота й преди мен и след мен“, сподели Шарланджиева. Осиновената дъщеря на актрисата каза и че много ревнувала майка си от хорската любов. „Но никога не съм се чувствала лишена от грижата й. Когато имаше представления в провинцията, си тръгваше за София, идваше по нощите само и само да ме изпрати на училище“, откровена е Теодора, която малко помни баща си – режисьора Любомир Шарланджиев.

На представянето бе и внукът на Невена – 14-годишният Калоян Добрев, който също иска да стане артист като баба си. „Гордея се с нея. Щастлив съм и от факта, че аз открих паметната й плоча, която поставиха в село Чомаковци. Баба е била велика жена“, сподели симпатичното момче.

„Вено, идвам при тебе!“ – Стоянка Мутафова затрогващо към покойната Невена Коканова (Снимки)Зрителите на БНТ станаха свидетели на тези затрогващи думи на великата Стоянка Мутафова , изречени к…Nov 28 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!