Как да влезеш под кожата на свекървата и свекъра: С тези съвети ще те заобичат на мига

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Опитайте бързо да се адаптирате към обстановката
Срещата с родителите. Тази толкова важна стъпка в една връзка, но в същото време и много трудна. Всяка двойка, която вижда бъдещето си заедно трябва да премине през този процес, колкото и да не й се иска. Срещата с родителите понякога може да се превърне в кошмар, а друг път да си паснете още с първите думи.
Но винаги има едно притеснение у вас, когато тръпнете в очакване да пристигнете в къщата на родителите.
Свекървата: Кратък разговорник за начинаещи снахи и няколко умиротворителни идеиСъчетанието снаха-свекърва е в центъра на много фамилни войни и размирици. По-често звучи взривоопас…Aug 19 2019vijti.com

При жените може би се усеща малко по-силно, тъй като те се чудят какво ще е подходящото облекло, дали трябва да занесат нещо на домакините и как точно да се държат пред родителите на половинката си. Това може да ви попречи да разкриете истинската си същност и да не позволите на хората отсреща да ви опознаят добре, пише tialoto.bg.
Затова имаме няколко съвета за вас как точно да се държите, за да не чувствате неловко.
Хубаво е още с влизането да направите комплимент за дома. Изглежда клиширано, но прави добро впечатление.

Може да поговорите за мебелите или как те са подредени, цветовете на стените или пък хубавите пердета. Това със сигурност ще разчупи леда и ще накара майката на любимия ви да разкаже как точно са избрали всичко в дома си и кой е бил инициаторът за подредбата му.
Ако започне приготвянето на обяда, предложете да помогнете с нещо.
Така ще можете да се сближите още повече с майката на момчето и със сигурност ще направите впечатление на грижовен и отзивчив човек. Това време също може да го използвате да поговирте за половинката си.

Не се опитвайте да сте център на внимание, а разкажете някоя интересна случка от съвместния ви живот и попитайте какво е било детството на момчето. Разкажете за своите виждания за общото ви бъдеще и ще покажете, че имате сериозни намерения към сина им.
Бързата адаптация към обстановката е много важен фактор за доброто ви представяне. Всяко семейство си има собствен ритъм на живот и навици. Трябва да положите усилия, за да ги разберете и да ги приемете такива, каквито са. Не бързайте да налагате своите мнения и се водете по техните стъпки. Така не само ще впечатлите родителите, но ще накарате и партньорът ви да се чувства спокойно и да ви кани още много пъти в родния си дом.

Последно, но не по важност, е показването на чувства. Не се притеснявайте, ако половинката ви се държи малко дистанцирано. Това не означава нищо лично, просто по време на първата среща с родителите, не е необходимо да показвате как се държите вкъщи, когато сте сами.
Всички знаят каква е връзката ви и няма нужда вие да излагате на показ повече от нормалното. Тук дистанцията е необходима.
Източник: Флагман
Ползите свекървата да живее наблизо: Тя невинаги е зло чудовищеЩо е то свекърва? Майката на съпруга е свекърва на жена му. Жената от своя страна се нарича снаха (н…Aug 12 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!