Исках да помогна на сестра си, а тя налетя на съпруга ми

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Със сестра ми Катя преди години бяхме много близки, както при повечето сестри. Всичко беше чудесно, докато един ден просто не свърши. И напоследък отношенията ни се развалиха много повече, отколкото някога съм предполагала, че могат да се развалят. И защо ли? Оказа се, че тя ми завижда и се опита да развали брака ми. Това ми дойде малко в повече. Нека започна от самото начало. След като завърших висшето си образование, успях да си намеря много добра работа. Година по-късно се влюбих в колега, за когото след време се омъжих. Днес благодарение на упорития ни труд, семейството ни притежава собствен тристаен апартамент и кола. За съжаление сестра ми си избра различен път и отпадна от университета още втората година. Опита се да си намери богат любовник, но тъй като е лишена от качества, не успя. Сега работи като продавачка в супермаркет и непрекъснато се оплаква колко е тежък животът й.
Историята на моята голяма любов: Истината за красивия, самотен баща в който се влюбих, се оказа различнаИсторията, която искам да споделя с вас, се случи преди две години. Много обичам брат си и жена му. …Jun 1 2019vijti.com

Беше ми мъчно да я слушам и за да я разведря, миналата година я поканих да празнува с нас Коледа. От своя страна съпругът ми извика Пламен – по-малкия си брат. Същата вечер Катя пийна повече и започна да флиртува с девера. Зарадвах се, че се разбират добре, защото той е прекрасен младеж. Оказа се обаче, че се радвам прибързано. По някое време чух, че сестра ми повишава тон и щом се заслушах, разбрах, че не е доволна от заплатата на бъдещото си гадже. Пламен не взима малко пари, но тя винаги намира за какво да мрънка.
Опитах се да не й обръщам внимание, ала представете си изненадата ми, когато някъде след час Катя се нахвърли върху съпруга ми, опитвайки се да го целуне. И това пред моите очи! Чашата на търпението ми преля. Докато я изхвърлях навън, пияната ми сестра крещеше, че някой ден със сигурност ще ни раздели, защото не съм заслужавала мъж като него. Оттогава не поддържаме връзка. Години наред я съжалявах, помагах й, а тя най-безсрамно се опита да съблази собствения ми съпруг.
Източник: Лична драма
Той я целуваше всеки ден преди работа, но този път целувката беше някак различнаМое е задължението да взимам децата следобед от детската градина и често засичам този възрастен госп…Dec 16 2018vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!