Избрах да съм любовница на богат възрастен бизнесмен, отколкото да бъда обикновена работничка

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

От детството си силно мечтаех да стана известна личност. Най-много копнеех да бъда модел или певица. Виждах се как излизам в препълнената зала и всички погледи са вперени в мен с възхищение. Тъй като в нашия град имаше студио за детски модели, това се превърна в решаващ фактор при избора на бъдещата ми професия. Няма да кажа, че всичко вървеше гладко и лесно. Разбира се, всяко нещо, с което човек се залавя за първи път, е трудно. Някои момичета се отказаха след първите месеци на обучение, но желанието ми да изпълня мечтата си беше твърде силно и тази мотивация ми даваше допълнителна сила. Участвах в много конкурси и телевизионни предавания, преди да ме забележат и започнат да ме канят на модни ревюта. На по-късен етап се появих в клипове на популярни певци, което ми донесе допълнителна слава.
Животът понякога е толкова объркан: Много държа на семейството си, но обожавам любовницата сиЖивотът понякога е толкова объркан, че да се чудиш дали не живееш в сериал. Сервира ни какви ли не н…Sep 16 2019vijti.com

За съжаление, както всичко вървеше добре, в един момент всичко се промени… Да си известен модел означава постоянно да бъдеш ухажвана от богати мъже. Всеки иска да има красива кукла до себе си, без значение колко ще му струва тя. В началото ми беше обидно, че ни считаха за глупави Барбита, но с времето осъзнах, че ако искаш да си добре, трябва да станеш нечия държанка. Едно момиче може да бъде модел само до определена възраст и за това се изисква строг самоконтрол. Тези, които през годините са постигнали определени висоти, имат шанса да работят в области, свързани с модата, дизайна или телевизията.
Конкуренцията наистина е много голяма, но всички се интересуват от по-млади момичета. Ето това се случи с мен и в един момент останах на улицата. А за да живееш, ти трябват пари. Пред мен имаше два избора: или да стана продавачка в някой магазин, или да си намеря богат любовник, който да ме издържа. Разбира се, избрах втория вариант и днес съм държанка на заможен възрастен бизнесмен. Въпреки че читателите ще ме осъдят за направения избор, е много по-добре да съм метреса, отколкото проста работничка.
Източник: лична драма
Всички се питат как успя да го направи: Жената и любовницата на шеф Манчев първи приятелкиШеф Манчев от един месец е горд татко на трето дете – малкия Александър, плод на любовта му с новата…Aug 23 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!