Направих на шега този сироп, но бях силно впечатлена от ефекта: Пиех го за бъбреците, а проблемите ми с артрита изчезнаха напълно

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Много хора използват сироп от розови листа като съставка в коктейлите. Обаче това, което може би не сте знаели преди, е, че този сироп има изключително големи ползи за здравето.
Например, той е страхотен за:
безсъние
анемия
артрит
пречистване на бъбреците
Вълшебен сироп от тази билка връща бързо младежкото кръвноСироп от черен бъз се смята за суперлекарство, което лекува почти всички заболявания. Универсалният …Aug 22 2019vijti.com

укрепване на сърцето
мигрена
дефицит на витамин В12
дефицит на тиамин
неврологични нарушения
кожни заболявания

За да усетите ползите при изброените по-горе проблеми, както и много други, които не са в този списък, най-добре е да вземете 2 до 4 супени лъжици на ден. Рецептата за подготовка е много проста и има големи шансове вече да имате всички съставки в дома си.
Необходими съставки:
Две шепи розови листенца
250 грама захар
1 лимон

500 милилитра вода
Метод за приготвяне:
Най-добре е да наберете листата сутринта и да ги накиснете във вода, за да премахнете примесите. След това ги поставете в бурканче, налейте 500 милилитра вряла вода и ги покрийте с чиния само защото не трябва да бъдат напълно затворени. Нека останат така 24 часа. Изсипете получената смес в тенджера, добавете захар и оставете да ври, докато се разтопи. След това добавете лимонов сок, след което оставете да ври за 4,5 минути.

Предлагаме ви още няколко ефикасни рецепти за болни бъбреци:
– Смесете половин килограм зелен магданоз и един лимон, смелете ги на машинката за месо и добавете 200 г мед. Изяждайте по една супена лъжица 3 пъти на ден преди ядене. Добре е курсът на лечение да се прави по два месеца – пролет и есен. Задължително се подложете на ултразвуково изследване, за да видите как върви лечението. Ако е правилно, през първата година камъните се ще раздробят, а през втората – ще излязат от организма ви;
– Друга ефикасна смес за изхвърляне на камъни от бъбреците – 30 мл зехтин и една супена лъжица лимонов сок. Пийте по 2-3 супени лъжици преди ядене по три пъти на ден.
– Много полезен е тиквеният сок – пийте по половин чаша по три пъти на ден. А също и сок от ряпа – пийте две седмици по една супена лъжица три пъти на ден. При необходимост повторете лечебния курс след 2-3 седмици.
– Три китки магданоз се варят в литър и половина вода, докато остане наполовина. Пие се три пъти дневно по 100 мл половин час преди хранене.
Източник: lekuvai.bg
Сироп от смокинови листа: Лесен за правене, много вкусен и два пъти повече полезенСиропът от смокинови листа е много обичан в моето семейство. Той носи лек дъх на смокиня, на лято и …Aug 19 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!