Защо поставянето на мокра кърпичка в пералнята може да ви спести един тон време и нерви

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Средно човек прекарва около 4 часа седмично за пране. Докато модерните перални машини вършат по-голямата част от работата, ние можем значително да подобрим резултата от прането и да спестим много време с един прост трик. Този метод със сигурност ще ви бъде полезен, ако имате домашни любимци или притежавате много тъмни дрехи. Просто поставете мокра кърпичка в пералнята си, преди да натъпчете дрехите си вътре и ще видите какво ще се случи.

Ние бяхме доста скептични към този трик и решихме да опитаме сами. И трябва да признаем, че крайният резултат надмина всичките ни очаквания.

Няма повече мъх по дрехите ви

Мокрите кърпички помагат за премахване на мъх и косми от дрехите. Те действат като абсорбатор, който почиства малки влакна, козина и коса. Всички тези частици попадат върху мокрите кърпички и в резултат на това дрехите изглеждат много по-чисти и не е нужно сами да събирате всички тези неща от дрехите си.

Как да го направя правилно

Поставете не повече от 3 мокри кърпички в пералнята. Когато барабанът започне да се върти, кърпичките се смесват с дрехите и събират косата и козината. Трябва да използвате нови мокри кърпички за всяко пране, за да можете да видите задоволителните резултати.

Уверете се, че кърпичките са достатъчно плътни.

Влажните кърпички трябва да са достатъчно здрави, за да не се разкъсат вътре в машината. Опитайте се да ги разкъсате на ивици. Ако едва можете да го направите, тези мокри кърпички са перфектни.

Кърпички от хартия и плат няма да свършат работа.

Не се опитвайте да замените мокрите кърпички с хартия или плат. Хартиените не са достатъчно твърди, така че в крайна сметка ще се наложи да почистите малки парчета хартия от дрехите си. Кърпичките от плат също няма да свършат работа – просто няма да видите никакви резултати.

Не забравяйте да се отървете от аромата.

Ако не искате дрехите ви да поемат аромата на мокрите кърпички, изберете антибактериални или без аромат продукт. Можете също да добавите малко омекотител, за да се отървете от миризмата.

Опитвали ли сте някога този метод? Знаете ли някакви други трикове за пране, които могат да спасят деня?

Защо да слагате гъба в пералнята: трик, колкото елементарен, толкова ефикасен! Какво може да бъде по-добре от трикове, които опростяват процеса на почистване? Изключително трудно…Dec 29 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!