Ето как ни заразяват с рак и грип от въздуха!

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Истината – как дойде пандемията от свински грип и какво целят аерозолните обгазявания?
Аерозолни разпръсвания целят масов геноцид
Отворете си очите! Десетилетия наред военни, транспортни и специални самолети (някои от които са тип пътнически, но са конвертирани в танкери) са разпръсвали във въздуха тонове високотоксични вещества, бактерии, вируси и бацили с няколко основни цели:
Предизвикване на широкомащабна заболеваемост и смъртност сред световното население;

Ракът не е болест-Това е просто дефицит на В17Ракът е способен да унищожи всички органи и да се пресели към съседните на органите, които е съсипал…Oct 29 2019vijti.com

Многократно увеличаване печалбите от продажба на синтетични лекарства и ваксини (понастоящем фармацевтичната индустрия реализира едни от най-големите печалби в световен мащаб, възлизащи на милиарди долари);

Модификация на климата и промяна на биологичното равновесие сред природата;

Използване на природните и атмосферни сили за военни цели;

Предизвикване на световна здравна и екологична криза;

Унищожаване на естествените посеви, прокарвайки по този начин път на устойчивото на алуминий и други отрови ГМО.

Кемтрейлс

Доказателствата са толкова много, че просто трябва да си отворим очите, за да ги видим! От това зависи нашата съдба, тази на нашите близки, на хората, които всекидневно срещаме.

Видеоклипът „Желатинов дъжд след секретни военновъздушни експерименти” показва нагледно резултатите от провежданите години наред секретни опити с биологични агенти върху нищо неподозиращи граждани – населението на цяло едно градче в САЩ се разболява тежко от грипоподобна болест след изкуствено предизвикан желатинов дъжд!

Във филма на BBC „The Мilitary Chemtrail Tests over Norwich in the 1960s” се разкрива как военните са провеждали опити в източна Англия, Норуич, разпръсквайки във въздуха и чрез специално оборудвани камиони цинк-кадмиев сулфид, високотоксично съединение, предизвикало впоследствие бум на ракови заболявания сред фамилии в района, в които никога не е имало заболяване от рак.

Понастоящем в САЩ и други страни по света има нарастващо движение за разкриване на аерозолните престъпления (chemtrails), за което обаче в България нищо не се говори!

Хората започват да се пробуждат и да виждат истинската опасност, но за съжаление в ефира на нашата страна информационният мрак е по-гъст и от най-черната нощ! Гледайте тези поразяващи видеоклипове за това как всеки ден ни засипват по въздуха с тонове токсични вещества, бактерии, вируси и бацили! Събудете се, защото в момента се подготвя най-страшния масов геноцид в човешката история!

Самолети, претъпкани с химия

Самолет, претъпкан с огромни газови бутилки и електроника за управление системите за разпръскване

Кемтрейлс

Лаборатория потвърждава високи нива на високотоксичното вещество барий в проби, взети от очевидец, след аерозолно разпръсване. Пътнически самолет, превърнат в танкер за аерозолно разпръскване. Обърнете внимание на вътрешността на самолета, претъпкан с огромни газови бутилки и електроника за управление системите за разпръсване!

Какво има в аерозолните следи, оставяни по протежение на цялото небе?

Кемтрейлс И какво причиняват на човешкия организъм?

Внимание! Това, не са следи от изгоряло самолетно гориво! Много е важно да знаем да различаваме кой самолет оставя нормална следа от изгоряло самолетно гориво и кой оставя химическа следа от аерозолни химикали, които след известно време се разстилат по небето. Когато химическите следи са много и са една до друга (често пъти се пресичат), след време образуват плътна завеса по небето, скривайки слънцето и причинявайки редица други негативни ефекти върху природата. Нормалната следа от летящ самолет е къса след самолета и изчезва бързо в пространството.

Аерозолните пръскания причиняват и рак

Великобритания признава за смъртоносни обгазявания, съдържащи високотоксични вещества и бактерии. През зимата на 1998-1999 г., в течение на три седмици BBC докладва за подвижни морги (хладилни камиони), използвани за временно съхранение на 8100 трупа, повечето – на възрастни англичани, умрели внезапно от грипоподобна болест. Официалните медии обаче пропускат да отразят мрачната действителност и това че повече от 91 000 англичани са потърсили в същото време лекарска помощ като немалко граждани е трябвало да бъдат хоспитализирани. Всички следи сочат към безпрецедентните аерозолни обгазявания, провеждани всекидневно над нищо неподозиращите граждани на Лондон и Бирмингам.

Свинският грип

Фактите и доказателствата сочат, че изкуственото разпространение на вируси и бактерии чрез ВАКСИНИТЕ, е било рутинна практика на световния елит дълго още преди да избухне 1-та световна война. Колко хора, например, знаят за така нареченото „Голямо свинско фиаско“ от 1976 г., когато над 500 души умират следствие на масово проведените ваксинации срещу свински грип, а други десетки хиляди тежко се разболяват и парализират? От тези 500 смъртни случаи правителството официално признава само 25 (чак да се чуди човек как се е случил подобен прецедент), а от тежко болните – само 500!
В крайна сметка се оказва, че пандемия от свински грип изобщо не е имало! Оказва се, че това е бил поредният биологичен експеримент върху човечеството…!

Източник: e-79

Гурбетчията: Прати наша ракия, тук цената е 15 евро за бутилка!„Къртят парата, къртят! Собственици на магазини с български стоки карат автомобили за по 200 000 евр…Oct 29 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!