Друг сяда на инвалидния стол на Недим в „Безмилостен град“

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Пословицата „Който копае гроб другиму, сам пада в него“ в пълна сила важи и за турския сериал „Безмилостен град“. Кой ще седне на инвалидния стол на Недим, след като той става с цялото си достолепие на млад и красив мъж?! Може би предполагате, ако не – тепърва ще разберете в хода на повествованието в поредицата, пише Труд.

Утре в „Безмилостен град“: Джемре подписва развода с Дженк, а Агях крие Недим, но не в Лондон (18 март)Прочетете какво ще се случи утре (18 март) в следващия епизод на турския сериал „Безмилостен град“, …Mar 17 2021vijti.com

Беркер Гювен, който се превъплъти в образа на Недим, беше високо оценен за актьорското си изпълнение и след финала на „Безмилостен град“ в Турция, веднага бе нает за главна роля в друг сериал през новия сезон. Това е поредицата „Пламък“, която стартира в южната ни съседка на 5 ноември 2020 г. В нея Беркер Гювен се превъплъщава в образа на Искендер Каябейли – любимецът на всички млади момичета със своя имидж на бъдещ голям медиен бос. В сериала му партнира Хазар Ергучлу и наскоро двамата заеха първо място в класацията за най-популярна „серийна екранна двойка“ в Турция – проучване направено от анализаторската фирма „Somer“.

Но да се върнем на „Безмилостен град“. На финала на поредицата в Турция героите на Недим и Джемре заслужиха най-голямо внимание сред персонажите от поредицата. Тогава Беркер Гювен публикува своя снимка от снимачната площадка със Сера Кутлубей и получи хиляди харесвания. Фенове поискаха те да са тандем и в друг проект.

Как си обясни своя успех Беркер Гювен.“Докато се подготвях за Недим, прекъснах комуникацията с външния свят, доколкото е възможно. Потопих се в сценария сцена по сцена. Накратко – работих целенасочено“, казва актьорът.

„Интересувам се от проекти, които имат социална кауза и повишават осведомеността. Например в „Безмилостен град“ хората виждат, че любовта може да бъде алтернативна форма на лечение. Играта на Недим беше добра възможност да се чуят и хората с физически увреждания. Бях уверен, че ще направя Недим човек от плът и кръв“, допълва Беркер Гювен и признава, че героят му го научил, че човек не трябва да спира да се бори, колкото и да му е тежко.

„Животът на Недим не е никак лесен. Той живее под един покрив с леля, която не му позволява да се излекува, а братовчед му го ненавижда, тъй като е виновен за това му състояние. Но вместо да бъде смазан от тези трудности, той избира да се бори… Освен това, ако имаме някой човек като Джемре, който да ни подкрепя и да ни държи за ръка, трябва да го прегърнем и никога да не го пускаме…“

Сега българските зрители вече са свидетели, как изправилият се на крака Недим обявява война на всички, включително на чичо си Агях.

Както вече ви подсказахме, Джерен ще загуби бебето и вече ще е готова да направи всичко, за да не се разведе с Недим!

Нееднопластова в образното си развитие е и психоложката на Недим – Оя. Това ще стане ясно, след като в имението, с бебе на ръце, пристига дъщерята на слугинята Нуртен – Башак, с което ще започне нов етап в развитието на сюжета на „Безмилостен град“.

След време Джемре и Недим научават, че и бебето на Джерен всъщност е живо… А при инцидент един от героите в „Безмилостен град“ ще седне на инвалидния стол на Недим.

Пълен обрат в „Безмилостен град“! Дженк и Недим са братя?! (Снимки): Интересни обрати предстоят в хитовия сериал “ Безмилостен град “ – те ще държат напрежението на зр…Mar 13 2021vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Алексей Петров в ефир: Борисов крие, че е арестуван в…
error: Content is protected !!