Пълен обрат в „Безмилостен град“! Дженк и Недим са братя?! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Интересни обрати предстоят в хитовия сериал “ Безмилостен град “ – те ще държат напрежението на зрителите на ниво още много епизоди. Ето най-интересното, което предстои:

Бавното отмъщение трябва да продължи

В „Безмилостен град“ вече  недвусмислено се намеква, че Дженк и Недим всъщност може би са братя.

Става ясно, че преди да се омъжи за Агяx Карачай, Шениз е била в интимна връзка с покойния му вече брат. Пред очите й изплува горчивия спомен, как е изхвърлена като мръсно коте от имението, когато съобщава на любовника си, че е бременна от него. Той категорично й предлага алтернативата – или да направи аборт, или да отгледа детето си без баща. Тогава, без да е наясно за взаимоотношенията между Шениз и брат му, Агяx Карачай подава ръка на жената и впоследствие тя му става съпруга.

Безмилостен град сериал

Така Шениз вече има шанса да пусне в ход пъклената си закана – да види как зарязалият я любовник  и сина му Недим губят всичко…

Шеметно се развиват и отношенията между Недим, Дженк, Джемре и Джерен. Изправилия се вече на крака Недим ще организира „меден месец“ за четиримата. Там Джерен ще сложи камера в хотелската стая на Джемре и Дженк , за да ги изобличи, че брака им е фиктивен. Самата Джерен, по време на краткото им пребиваване на „сватбеното“ пътешествие прокървява. Четиримата спешно се връщат в имението, но тя крие неразположението  си, защото плодът в нея е най-сигурният й коз, да запази статуса си на снаха в богаташкото семейство Карачай.

В изключително тежко положение, Джерен все пак е откарана в  болницата и там губи бебето си…, но дали Шениз няма пръст и в това?!

Безмилостен град бебе

Бебе в „Безмилостен град“ все пак ще се появи  – но за това по-нататък.

Когато самата тя  поднася съболезнование на Недим за загубата на „сина“ му, той му я шокира с отговора: „Не, ти приеми съболезнование, невесто!“ След това се обръща и съм  „братовчед“ си: „Приеми съболезнование, Дженк. Ти току-що загуби сина си“. С тези думи се слага край на играта – Недим разкрива на майка и син, как е подменил резултатите при вземането ДНК и ги е вкарал в заблудата, че уж той е бащата на бебето на Джерен. „Ти какво направи със собствения си внук?“ – е поредния съкрушителен въпрос на Недим към злата му леля.  Самият той се е надявал, да се роди живо и здраво дете и тогава да го връчи в ръцете на Дженк. Той пък, шокиран от случилото се, прави опит да се самоубие, но и за това не му стига смелост.

Загубилата бебето си майка, се опитва да удуши Шениз, но Недим я спасява, защото тихото му и бавно отмъщение трябва да продължи…

На Джерен не и остава друго, освен да влезе в нова роля – на съблазнителка на Недим… но дали ще й си получи – тепърва ще се разбере.

Утре в „Безмилостен град“: Джемре спасява Недим, а Агях заключва Шениз (09 март) Прочетете какво ще се случи утре (09 март) в следващия епизод на турския сериал „Безмилостен град“…Mar 8 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!