Дори не опитвайте тези закуски, които се смятат за полезни!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Закуската е здравословна, но не всяка. Диетолозите събраха информация от цял ​​свят и съставиха списък с храни, които са напълно забранени за ядене сутрин.

Бананите например, съдържат огромно количество магнезий. На празен стомах веществото много бързо се абсорбира в тялото, претоварвайки сърдечно-съдовата система. Всеки цитрусов плод вероятно може да причини киселини, а в някои случаи може да доведе до проявата на сериозни заболявания, като гастрит и язви.

Опасни за стените на стомаха са и сладкишите, които мнозина са свикнали да ядат за закуска. Сладкишите по принцип не са най-добрият избор за първата половина на деня, защото панкреасът просто няма време да разработи необходимото ниво на инсулин.

Доматите и краставиците често причиняват стомашен дискомфорт. Вината за това е таниновата киселина. Струва си да се въздържате от всякакви подправки, те провокират повишено производство на стомашен сок.

Вместо всичко изброено по-горе, закуската си струва да е от яйца или неподсладени мюсли. Овесената каша е идеален избор, такова начало на деня ще настрои стомаха да работи правилно./ zdrave.to

Най-хубавата закуска с чаша кисело мляко: Става меко, въздушно и много сочно!Тези солени джобчета се приготвят много лесно, можете да ги напълните по ваш вкус, в оригиналната ре…Jul 16 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!