Десетки излекувани в дома на дядо Влайчо само месец след откриването на комплекса в Коньово

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Вярващи се докосват до статуята му
Десетки излекувани само месец след откриването на комплекса в Коньово
Чудеса с излекувани хора се случват в мемориалния комплекс на дядо Влайчо!
Това разкри пред „България Днес“ кметът на Нова Загора Николай Грозев, който е идеолог за построяването на мястото за поклонение пред делата на популярния пророк.
Библията и куфарът на Дядо Влайчо помагат на отчаяни край Нова ЗагораХрамът на Дядо Влайчо вече е завършен. Впечатляващият мемориален комплекс е построен в сливенското с…Jul 27 2019vijti.com

„Хората сами идват и разказват, че им се е случило чудо! В първите дни са дошли в комплекса и са почувствали изцеление. След това се връщат, за да разкажат за мистичното си оздравяване.
Най-често се докосват до статуята на дядо Влайчо и до Библията му, защото вярват, че там е съсредоточена най-много лечебна енергия. Става въпрос за тежки болести, които са изглеждали нелечими, но чудото им се е случило“, разказа Грозев.
Градоначалникът сподели, че планира в бъдеще да постави книга в мемориалния комплекс, където хората да описват чудесата си. И така и други да разбират за силата на дядо Влайчо.

„Всеки го усеща по различен начин. Някои разказват за сила, която чувстват на мястото. Хората сами идват и си споделят. Това може само да ни радва, защото този мемориален комплекс е направен за тях“, допълва кметът на Нова Загора.
Около месец след откриването тълпи от вярващи продължават да се стичат към сливенското село Коньово, като интересът е особено голям през почивните дни. Тогава се случва и да се образуват опашки от желаещи да се докоснат до вещите на гадателя. Комплексът работи всеки ден от 9 ч. сутринта и вече е на 100% завършен, като хората могат да го видят в пълното му изящество.

Личността на дядо Влайчо придобива популярност години след смъртта му, като приживе той е отбягван и непризнаван от мнозина въпреки добрите си дела и живота си на безсребреник, който не взима пари за помощта си. След 9 септември 1944 г. Влайчо Жечев е обявен за „враг на народа“, защото предсказал смъртта на Георги Димитров – по това време той е министър-председател и ръководител на Коминтерна. Това предсказание му коства шест години въдворяване в места за „превъзпитание“ – трудови лагери и затвори.
Пророкът умира на 8 май 1981 година. Хората започват да го наричат „дядо“ още преди да навърши 30 години. Причината е, че пуска дълга брада и коса, визуално заприличва на Исус Христос и така хората му показват уважението си към него.
Източник: Днес.БГ
Гастрит, киселини, диария и запек – дядо Влайчо ги мори само с една чудодейна билка (Рецепта)За да не бъде ежедневието ви белязано от заболявания като гастрит и язва, или други стомашни проблем…Mar 11 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!