Библията и куфарът на Дядо Влайчо помагат на отчаяни край Нова Загора

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Храмът на Дядо Влайчо вече е завършен. Впечатляващият мемориален комплекс е построен в сливенското село Коньово и ще бъде официално открит на 15 август – Голяма Богородица. Строителството на комплекса започна през ноември 2017 г. с помощта на дарения и съдействие от местната власт, като вече е почти завършен. Храмът е не само впечатляващ, но и двойно по-голям от църквата на Ванга в Рупите.
Святото място е красиво изписано отвътре, а прозорците са с шарени фрески. На една от стените има и писмо на пророка до жена, което може да се прочете от всеки посетител. Има изписани и негови мисли, които са останали през десетилетията.
Тази рецепта на пророкът дядо Влайчо може да излекува абсолютно всяка рана: Заздравяват бързо дори и най-страшнитеЗапознати сте с най-страшните – зарастващи изключително трудно рани?! При тях често пъти традиционно…Dec 4 2018vijti.com

Кметът на Нова Загора, който има основни заслуги за вдигането на църквата, е дал на комплекса името „Дом на доброто“. Благодарение на него там ще бъдат изложени още книги на Дядо Влайчо, негови писания, писма, вещи.
Посетителите ще имат възможност да се докоснат до куфара, с който е пътувал, любимия му костюм, палтото, дори леглото, стола и Библията, която държал на нощния си шкаф. За тях се смята, че са заредени със силна енергия и могат да сторят чудеса. Хиляди хора от цялата страна са заявили желание да присъстват на откриването. Преди време кметът на Нова Загора призна, че е имало много пречки за изграждането на комплекса, най-вече от страна на местните духовници.

Известно е, че недоволство имаше и срещу делото на Ванга, както и изграждането на храма ѝ в Рупите. Любопитна подробност е, че двамата с Дядо Влайчо са се познавали, а срещата между тях осъществява Петър Дънов. Тогава пророчицата познава на „колегата“ си, че ще бъде арестуван, което наистина се случва, а той ѝ предрича, че ще остане вдовица.
Ето и някои предсказания на дядо Влайчо за България
Абе, тоя наш български народ е доста твърдоглав. Мнозина не приемат Бога и ще патят. Ама, казвам ви, до болка ще теглят.
Ще има чистене… И за нищо на света няма да бъде онова, което хората се надяват и очакват.

То е нещо, което човешкият род още не е виждал, не е чувал и дори не е подозирал за него. Това върховно „пречистване на души“ ще стане чрез силата на Природата.
Българският корен е здрав, дълбок и жилав. Нацията ни ще оцелее в задаващите се изпитни.
Източник: Ретро
Умирах от болки в крака заради шипове, докато баба Пенка от входа не ми каза как е излекувала нейния само с този компресПри шипове се прави лапа от два разбити жълтъка и сол се налага на болните места. Покрива се с памуч…Apr 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!