Вдовицата на Григор Вачков към Марта: Искам те под венчило с Владо Пенев

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Преди 3 седмици вдовицата на великия актьор Григор Вачков – Силвия, отпразнува 80-годишен юбилей. Дамата имаше двоен празник, след като пребори тежка форма на COVID-19. Силвия обаче не може да кара спокойни старини, защото я човърка едно желание – да види дъщеря си Марта Вачкова омъжена за колегата й Владо Пенев.

Дарина Павлова и Марта Вачкова купонясват при Божков / СНИМКИМарта Вачкова и Дарина Павлова купонясват заедно в Дубай – любимата дестинация на българските богата…Oct 26 2020vijti.com

Съсипа си живота, като не се взе с Владко навремето. Още не е късно, и двамата сте сами, какво чакате“, заявила Силвия на дъщеря си навръх рождения си ден. – „Не ми остава много на този свят, искам преди да си отида да ви видя съпруг и съпруга“, не спирала да повтаря по-възрастната Вачкова.

Щерка й само въздишала и давала уклончиви отговори, че любовта й с бившия министър на културата може да е в миналото, но приятелството им е вечно.
За никого не е тайна, че Марта и Владо изживяват бурна студентска любов преди повече от 30 години. Двамата и днес са изключително близки и често се уединяват на наследствената вила на актрисата в село Бойковец.

Марта Вачкова и Владо Пенев

Не се ожених за него, защото съм луда, луда! Той е моногамен човек, отдаден само на жена си и детето си. Страхотен домошар, къщовник”, посипва с пепел косите си Мартина Вачкова за пропуснатия шанс от студентските години във ВИТИЗ в края на 70-те.
Дъщерята на Григор Вачков така и не стигна до брак. Единственият й хубав спомен от партньорите й подир Владо е раждането на дъщеря й от бизнесмена Радко. Пенев е разведен, също с голяма щерка.

Бащата на Марта, обичаният от мало и голямо Григор Вачков, виждал идеалния зет в лицето на красивия и добродушен млад актьор Владо Пенев. Толкова се привързал към него, че тайно от младите телефонирал на евентуалните сватове и поискал да се запознае с тях. Поканил ги на гости.

Пенев остава без баща от невръстен, израства между четири жени – майка си, баба си, сестра си, леля си.
Баща ми го обожаваше, душата си даваше за него. Владо казваше, че първият му мъжки контакт със зрял човек, който го е допуснал до себе си, е с баща ми”, разкрива Марта.

Марта Вачкова просълзи ефира със силни думи за Милен Цветков: Актрисата Марта Вачкова познава Милен Цветков още от времето, когато се изявяваха заедно в култово…Apr 24 2020vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

Recommended
Редица страни отказаха да използват ваксината на AstraZeneca , заради възникналите съмнения…
error: Content is protected !!