Марта Вачкова просълзи ефира със силни думи за Милен Цветков:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актрисата Марта Вачкова познава Милен Цветков още от времето, когато се изявяваха заедно в култовото студентско предаване „Ку-ку“. Именно там за първи път бе забелязан талантът за телевиция на Милен. Сега звездата от „Откраднат живот“ каза трогателни думи за своя дългогодишен приятел:

Марта се разстрои и насълзи в ефира на сутрешния блок на „Нова телевизия“, спомняйки си за журналиста Милен Цветков, който почина снощи в катастрофа. Припомняме, че от полицията разкриха, че автомобилът му е бил блъснат докато е спрял на червен светофар, от Audi Q7, карано от 22-годишен шофьор, чиято проба е положителна за амфетамини и канабис.

Адвокатът на убиеца на Милен Цветков – семеен приятел на Миню СтайковКой пое на секундата защитата на 22-годишния убиец на журналиста Милен Цветков след зверската катаст…Apr 24 2020vijti.com

„Най-усмихнатият човек. Без ирония този живот не можем да го живеем. Той имаше в изобилие – и ирония и самоирония. Най-усмихнатото лице. Кой не знае неговият заразителен смях? Кой? Светла личност, изключително светла личност. Представяте ли си, във времето, в което няма никакви коли по улиците, се случва това? Никакви коли. Улиците са празни.

Просто не мога да повярвам, че е станало. Как на този ден, на Великден, ти си дрогиран? Аз не мога да си представя, това е денят, в който съзнанието трябва да си изчистим, да бъдем най-будни“, каза тя през сълзи.

Марта Вачкова за Милен Цветков

„Той също така владееше страшно връзката с публиката. Той е първият човек, който остави отворени телефонни линии. Той разрешаваше на тези хора да изговарят какви ли не глупости срещу него и той с усмивка го преживяваше. Беше направил тази саможертва от името на всички журналисти – „нека върху мен се излее, вас да не ви докосне“. Аз ще го запомня със смеха му.

Да, Милен влиза в телевизията през „Ку-ку“. Те са много близки с Камен Воденичаров. Заразителният смях – това е, което чувам от снощи, кънти в главата и ушите ми. Защото през цялата язвителност, която той имаше, човеколюбието надделяваше. И няма човек, който да се съмнява в това, че той обичаше хората. Много човеколюбив беше той“, заяви Вачкова.

Кадрите от видеото с катастрофата с Милен Цветков манипулирани-Ето доказателството! Според монтажистът и оператор Георги Врабчев, видеото е забавено двойно и аудито-убиец се е движел…Apr 23 2020vijti.com

Източник:зажената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!