Ако имате буква М на дланите си: Сигурен знак, че ви очакват много хубави неща

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Погледнете внимателно дланите на двете си ръце. Виждате ли буквата М на някоя от тях, а може би и на двете длани? При някои хора линията на живота, съдбата, ума и сърцето се пресичат по много специфичен начин, който напомня за буквата М.
Ако откриете на вашите длани тази буква, това означава, че в живота си ще заемете високи позиции в обществото и ще имате добро материално състояние. Когато тези четири линии описват буквата М на вашата длан, означава, че в живота ви ще имате възможности, подходяща среда, за постигане на богатство, успехи и власт в обществото. Също така, този знак на дланта ви подсказва, че имате силна интуиция, че сте лоялни и талантливи. Не харесвате лъжата, проявявате смелост към новите предизвикателства.
Поставeте лист хартия на дланите си, затворете очи и само след няколко секунди ще разберете дали сте здравиСега ще ви предложим преди всичко на нашите уважаеми читателки да проверят чрез един елементарен тес…Jan 6 2019vijti.com

За да разберете дали и вие имате буквата М, потърсете линията на живота.
Това е линията, която се извива около основата на палеца, надолу към китката. Линията и на живот може да бъде двойна, прекъсната или кръстосана с по-малки линии. Тя предсказва вашето здраве и дълголетие, а също така може да покаже пътя на вашия живот.
Следва линията на ума
Тази линия обикновено пресича средата на дланта и може да е права или леко извита. Обикновено започва в една и съща точка, между палеца и показалеца. Показва как вземате решения и каква воля имате.

След това ще трябва да потърсите линия, наречена линията на съдбата, или линията на Сатурн.
Тя не се среща при всеки и поради тази причина някои хора нямат буквата М на дланите си. Линията на съдбата преминава през дланта отгоре надолу и може да е права, прекъсната.
При някои хора тя представлява малка гънка, при други се простира от основата на дланта и завършва при средния пръст.

Линията на съдбата показва личността какво място ще заеме в обществото, дали ще има ръководни функции, силна воля, дали ще има успехи, самочувствие.
Последната линия, която трябва да потърсите, е линията на сърцето, която описва вашите взаимоотношения и семеен живот.
Обикновено тази линия започва между показалеца и средния пръст и се извива към кутрето ви.
Източник: az-jenata.bg
Ако обичате да се разхлаждате по този начин, бъдете нащрек: Студеният душ в жегите е изключително опасенВземането на студен душ при прегряване в летните жеги е популярна практика. За много хора това е нач…Jun 22 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!