15 безценни съвета на Баба Ванга: За великата пророчица не съществува пълно щастие

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Много са съветите, които e дала на хората през дългия си достоен живот пророчицата Баба Ванга! По-долу ще се постараем да обобщим някои от тях: 1) Не мислете, че може да постигнете „пълно щастие“ – самата природа на човека, съчетал в себе си и добро и зло, го изключва! 2) Не може да купите с пари нито любов, нито здраве! 3) Не ламтете за богатство и разкош, за да се радвате искрено на деца, роднини и приятели! 4) Не трупайте богатство, защото най-често не ще можете да го използвате и вероятно друг ще обере плодовете на труда ви! 5) Парите не трябва да са самоцел, а само средство за живот – затова използвайте ги ежедневно без съжаление!
Казахстанската Ванга направи страшно предсказание: Разкри за ужасни неща, които ни очакват през 2019-та година! (ВИДЕО)Ужасно предсказание за 2019 година, което се разпространява в мрежата, направи Вера Лион – предаде Б…Nov 15 2018vijti.com

6) Не се плашете от трудностите – те са неминуеми и съпровождат всички – както бедни, така и богати! 7)
Стремете се към смирение, за да не се окажете накрая в „прегръдките на злото“! 8) Намерете си работа, която ви е „по сърце“ и тогава успехите няма да закъснеят! 9) Възприемайте страданието, което преживявате като изкупление за сторени неправди или прегрешения! 10) Грижете се повече за своите деца, възпитавайте ги ежедневно и показвайте колко ги обичате – те ще ви се отплатят на „стари години“!
11) Уважавайте и обичайте партньора си в семейството – това е съществено необходимо за душевното равновесие в него!

12) Не хитрувайте – не може да надхитрите съдбата си; не лъжете – на лъжата „краката са къси“, не крадете, защото „който краде, за здраве ще плаче…“ и никога не забравяйте, че и рано или късно ви очаква възмездие за стореното! 13) Не се мъчете да обяснявате на онези „самовлюбени вещомани“, които не се интересуват от околните и ламтят единствено за богатство и слава, че животът им е пуст и преминава напразно, така нерадостната съдба не ще ги отмине! 14) Помнете, че великите дела се творят сутрин и през деня, но не и вечер или през нощта! 15) Не искайте много, защото не ще можете да му платите цената!
Най-строго пазената тайна в НРБ! Ето какво е предсказала пророчицата Ванга на клана ЖивковиВанга била в близки приятелски отношения с фамилията на Тодор Живков. Това разкрива д-р Радка Кирчев…Nov 8 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!