Казахстанската Ванга направи страшно предсказание: Разкри за ужасни неща, които ни очакват през 2019-та година (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ужасно предсказание за 2019 година, което се разпространява в мрежата, направи Вера Лион – предаде Блиц. Известната казахстанска ясновидка, която в прогнозите си за тази година се беше съсредоточила предимно върху политически събития, сега акцентира прогнозите си за очаквани природни катаклизми.
Вера Лион пророкува, че догодина голяма част от Европа ще бъде наводнена, съобщава esoreiter.ru.
Ватикана ще бъде под водата. В Русия пък ще има необичайно топла зима, прогнозира феноменът.
Според нея, природните аномалии ще засегнат силно и Азия, и Северна Америка.
Пълен любовен хороскоп за 2019-а: Вижте колко щедра и пълна с приятни изненади се очертава годината на Жълтото прасе!Съвсем наскоро  ви разкрихме, че 2019-а е годината на земното прасе, което завършва дванадесетгодишн…Nov 13 2018vijti.com

„Англия и Германия ще страдат най-много от наводненията. Освен наводнена, Италия ще бъде покрита и с пепел от вулкан. По-тежко природните катаклизми обаче ще засегнат Великобритания, ще страдат също хората в Германия и Дания“, прогнозира Вера Лион.
Необичайно топла ще е зимата в Русия и благодарение на това снегът ще се стопи дори в някои райони на Якутия и Магадан, добавя тя.

А сега да обърнем поглед и към предсказанията за престоящата година на
един от най-известните пророци и астролози в света – Нострадамус.

Пророчествата на Нострадамус са обект на интерес от векове. И днес много хора са убедени, че той е предсказал редица събития от нашето минало.
Пророкът пише своите видения за бъдещето под формата на закодирани четиристишия. Според тълкувателите му всеки от тези стихове е шифър, чийто символи трябва да се разгадаят, за да се стигне до истинското послание, което предсказва бъдещето и то за хилядолетия напред.
Според пророка светът ще изчезне през 3797 година, но това е доста далеч в бъдещето, така че нека видим някои от прогнозите на Нострадамус за 2019 година:

2019 година ще бъде годината на справедливостта. Всеки ще получи това, което е заслужил със собствените си постъпки в миналото.
Нострадамус предвижда много природни бедствия в различни части по света. За 2019 година той предсказва земетресения и урагани в някои части на Северна Америка.

Според него 2019 ще бъде година на финансов просперитет, но само ако парите се ползват за добри цели. Ако не се ползват за добро, може да има частичен световен икономически срив.
Той предрича още, че здравето на хората ще се подобри и няма да има толкова много болести.

Климатичните промени ще продължават и през новата години и все повече влиянието им ще се проявява върху планетата ни, а политиците в световен мащаб ще достигнат до споразумение за справяне със замърсяването на Земята, причинено от дейността на човека.
Други пророци също правят предсказания за климатичните промени. Според Нострадамус броят и силата на ураганите и земетресенията в различни части на света ще нарастват все повече, пише fakti.bg.
Големи изненади: Ето как ще се развият нещата ви в любовен план през ноемвриМного хора смятат, че зимата е най-неподходящото време да започнат нова връзка. Донякъде може би са …Nov 1 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!