Яна Маринова прекалява с екстремните изживявания: Рискува живота си заради клип ВИДЕО

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Актрисата Яна Маринова е добре известна като фен на силните усещания. Този път обаче красавицата определено успя да шокира с последните си действия, видя HotArena.
Тя сподели клип от ръба на вълнолома във Варна. От видеото се вижда, как бурното море залива Яна и има опасност да я завлече навътре.
Въпреки това, тя със смях преминава през това препятствие и то независимо, че е мокра от глава до пети.
„Не много умно решение да се разходя по вълнолома”, пише Яна под видеото.
Феновете й потвърдиха, че красавицата наистина е луда, а мнозина я помолиха да внимава, пише „България днес“.
Яна Маринова стана шеф на конна полиция и смая колегите си с уменията си по ездаТова се случва наистина, въпреки че актрисата го прави само заради немско-българската копродукция „К…Jul 29 2019vijti.com

Не бях малко и тези, които припомниха, че миналата година, на същото място две деца изгубиха живота си.
Припомняме, че наскоро Яна Маринова погреба бащата на сина си.
Богомил Маринов – Боте, който отглеждаше 17-годишния Никола с втората си съпруга в Германия, издъхнал от коварна болест едва на 48 години. Грижите за тийнейджъра поела неговата мащеха, от която Никола има братче. От предишна своя връзка доведената майка на сина на Яна имала още едно дете и така върху плещите й паднало бремето за три деца, писа „Уикенд“.
Още, когато Яна и Богомил се разделили, невръстният Никола сам избрал да остане да живее с татко си.

„В известен смисъл не аз, а той се отказа от мен”, признава актрисата, която се дразни на слуховете, че е изоставила детето, за да прави кариера.
Градските легенди твърдят, че ученическата й любов Боби от столичното спортно училище бил брутален уличен бандит.
Той често посинявал от бой 16-годишната красавица със сексапилен глас и я забърквал в неприятности. 18-годишният Боби тренирал бокс в „Славия”, а за да се издържа, станал автокрадец. Често посягал и към наркотиците.
А веднъж, когато се опитала да избяга от него, той я прострелял в крака. Белегът Яна носи и до днес, но се зарекла никога да не позволи на мъж да я удари. От лапите му я измъкнал първият съпруг на Яна — Богомил, който бил част от най-близкото обкръжение на покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев. Когато двамата се запознали, Яна била едва на 17 години, а той на 25. Влиятелните приятели на Боте й помогнали да започне кариера на манекенка.

През 2001 г., когато Яна била на 22 години, двамата с Богомил вдигнали сватба, но бракът им просъществувал доста кратко. Един ден Яна си стегнала багажа и се изнесла в жилището на новия си приятел Тихомир, който също някога е имал вземане-даване с Георги Илиев. Разводът на зеленооката красавица минал съвсем цивилизовано и тя получила родителските права над детето.
Въпреки това Никола останал да живее при баща си.
Веднага в артистичните среди плъзнали слухове, че Яна въобще не се интересува от детето си и го е зарязала, за да гради кариера. В действителност синът й е избрал баща си пред нея и тя е била поставена пред свършен факт.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Не много умно решение да се разходя по вълнолома😄 Сега ма’ам по гащи и по шал към театъра😁

Публикация, споделена от Яна Маринова (@yanamarinova17) на


Източник: Хотарена
Юксел Кадриев не стъпва на гроба на последната си любов, Яна Маринова ридае за приятелката сиВодещият на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев не е стъпвал на гроба на последната си любов – варнен…Jul 16 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!