Юксел Кадриев отново е на крилете на любовта: Новинарят хлътнал до уши по новата си любовница

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Новинарят се целува като ученик с тайнствена красавица пред сградата на Би Ти Ви
Юксел Кадриев отново е на крилете на любовта след черна серия разочарования в личния живот. Новинарят наскоро хлътнал до уши по тайнствена красавица, а силната емоция го накарала да захвърли всички задръжки и да се отдаде на чувствата досущ като ученик.
Във всяка негова почивка дамата на сърцето му се появявала пред сградата на Би Ти Ви, където с Юксел се радвали един на друг. Очевидци споделят, че Кадриев не се свенял да целува любимата си като тийнейджър пред очите на колегите си, излезли на въздух за по цигара и кафе, както и пред любопитните погледи на случайните минувачи.
Юксел Кадриев тотално загуби форма: Вече е огромен и не се побира в костюмите, които стилистите му подбирали за ефирЮксел Кадриев не спира да трупа килограми, а по празниците съвсем се окръгли. Новинарят бе засечен д…May 13 2019vijti.com

Костюмиран и изтупан като за ефир, екранният партньор на Виктория Петрова най-често можел да бъде забелязан да чака красавицата с букет в ръка – нещо нетипично за толкова изявен плейбой като него. Явно новата му жена е успяла да бръкне дълбоко в сърцето му и да извади наяве дремещия романтик у него, щом новинарят, който обичайно пази личния си живот, вече е загърбил притесненията и се радва на щастието си пред всички, без да се притеснява.
Последните две връзки на Юксел също бяха обществено достояние и завършиха по най-лошия за него начин. Първо Кадриев понесе удар под кръста от бившата си съпруга Бонка, с която се разведоха скандално, след като тя го засипа с клевети от тв ефира.

После двамата водиха дългогодишна война за родителските права над дъщеря им Габриела, която в крайна сметка остана да живее при баща си, а майка ѝ замина за Сърбия, където се омъжи за бизнесмена Янош Ласло.
След раздялата с нея Юксел многократно бе засичан в компанията на известната варненска красавица Диана Янкова, с която се твърдеше, че водещият има връзка. През миналото лято обаче Диана, която бе известна в морската ни столица с империята си от фирми за козметични услуги и благотворителната си дейност, се спомина след неравна борба с рака. Внезапната ѝ смърт шокира всички, а покрусеният Юксел не се появи на погребението ѝ.
Източник: Ретро
Юксел Кадриев става комшия на Бойко БорисовЮксел Кадриев е бил засечен да оглежда къща в Банкя – родното място на премиера Бойко Борисов. Новин…Mar 22 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!