Юксел Кадриев тотално загуби форма: Вече е огромен и не се побира в костюмите, които стилистите му подбирали за ефир

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Юксел Кадриев не спира да трупа килограми, а по празниците съвсем се окръгли. Новинарят бе засечен да пийва кафенце в компанията на приятел пред сградата на Би Ти Ви. Водещият бе опакован с костюм и едва успя да седне на стола заради тясната дреха.
И докато се наместваше на масата, едно копче от ризата му изхвръкна. Откри се гледка към голото му шкембе, но Кадриев нищо не усети и продължи да си говори с авера, държейки в ръка чаша кафе и цигара в другата.
Говори се, че водещия на новините пушел, за да си притъпи глада, но май нямало ефект. Той продължавал да трупа сланинки в коремната област и вече не можел да се побира в костюмите, които стилистите му подбирали за ефир.
Юксел Кадриев става комшия на Бойко БорисовЮксел Кадриев е бил засечен да оглежда къща в Банкя – родното място на премиера Бойко Борисов. Новин…Mar 22 2019vijti.com

Напълняването на журналиста се дължало на нездравословния начин на живот, който води.
А освен това и ЕГН-то си казало своето, той не можел да пребори стреса и недопиването, които съпътстват професията му.
Юки стана на 46 години през март. А се вижда с просто око,
че макар да е от суетните мъже не може да спре старостта.
Освен качването на килограми, водещият е взел да оплешивява,
а останалата му коса вече е доста посивяла, предават от „Ретро“.

Гафове и лапсуси оставиха Юксел Кадриев с орязана заплата в най-тежките месеци от годината. Водещият на новините е бесен на шефа си Венелин Петков, след като отново разбрал, че заплатата му е отрязана, научи HotArena.
Новинарят просто не можел да търпи шефа си, който само си търсел повод да му отреже парите. В резултат на всичко това, Кадриев олекнал с цели 500 лева, пише „Ретро”.
В нюзрума на телевизията всеки ден получавали стотици писма и оплаквания от работата на водещия. Петков нямало как да се справи със ситуацията, освен с финансови глоби.
Вероятно проблемите в службата, както и нездравословния начин на живот са си казали своята дума и водещият тотално изгуби форма. Дали ще се вземе в ръце и ще успее да се пребори с този проблем, тепърва предстои да разберем.
Източник: Марица
Разногласията между Юксел Кадриев и Венелин Петков ескалират: Свалят водещия от ефир?Шефът на Юксел Кадриев – Венелин Петков, предлага да го пратят в обедните емисии Гафовете на Юксел К…Feb 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!