Ще я познаете ли: Любимка от „Откраднат живот“ с напълно променена визия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Откраднат живот” е стопил доктор Огнянова за по-малко от 2 години. Актрисата Диана Димитрова е останала кожа и кости, откакто работи в медицинския сериал на Нова тв. Тя е свалила поне 7-8 килограма, ако не и повече, от и без това стройната си снага Ако продължи да слабее, рискува да се разболее, тревожат се нейни фенове.
Огромната разлика в килограмите на Диана сега в сравнение с лятото на 2017-а, когато започват снимките й в „Откраднат живот”, е очевидна, благодарение на сериала „Дяволското гърло”. Той се излъчва успоредно с медицинския, но е сниман преди близо 2 години. Диана изпълнява в него малка роля, героинята й се казва Камелия. Само един кадър е достатъчен, за да стане ясно колко много е отслабнала от времето, когато е снимана кримката.
Карамазов напуска „Откраднат живот“: Здравни проблеми изхвърлят актьораС чакръкчия от Сливенско е свързана последната надежда на звездата от „Откраднат живот“ Владо Карама…Feb 20 2019vijti.com

Самата Димитрова е разказвала, че за първи път е стъпила пред камерите на „Откраднат живот” ден след края на работата й по „Дяволското гърло”.
Благодарение на забавянето на кримката, която се излъчва доста след като е заснета, днес феновете на актрисата виждат огромната разлика във външния й вид, настъпила само в рамките на две години. Не е ясно от какво е предизвикана тя.
Възможно е причината да е диета. По-вероятно обаче е отслабването да е следствие от стрес.
Звездата често споделя, че откакто е „д-р Огнянова”, почти не й остава време за почивка. Денем най-често е на снимки, а нощем рисува, тъй като се изявява и като художничка, пише „Уикенд“.

За младата актриса Диана Димитрова се знае, че идва на бял свят нестандартно – така както и живее. Навремето майка й тръгва от с. Българево на гости на сестра си, мислейки, че до голямото събитие й остава още месец, но по пътя малкото човече напира и се налага двете с нероденото бебе да стигнат до болницата в Добрич. Там на 1 април се ражда Диана, а детството й – диво и красиво, минава при баба и дядо в Кайнарджа, в граничната зона с Румъния. По-късно момичето учи и завършва в Силистра, на Дунава, където има навика да излиза тайно по мрак и да си прекарва нощите край голямата река, калявайки чувството си за независимост. „На 15 години беше опасно да си сама в парка, но се оказа, че всички луди там липсват и нямаше кой да ми навреди, докато лежах на плочата, гледах луната и виех като вълк. Защото аз съм вълк, бял вълк, който иска свобода.

И е добре хищникът в мен да не бъде провокиран, защото ако се събуди, става страшно“, предупреждава брюнетката с измамен вид на кошута.
Източник: Марица
Започва ТВ война за милиони: Тръгва седми сезон на хита „Откраднат живот”Безмилостна война за вниманието на целокупното българско население пред малкия екран ще избухне след…Feb 18 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!