Ще я познаете ли: Дъщерята на Марта Вачкова – Рада порасна и се превърна в истинска красавица – Снимки

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Ако скоро не сте виждали дъщерята на Марта Вачкова, ще се изненадате приятно – малкото момиченце порасна и се превърна в истинска красива млада дама.
Марта е известна с привързаността си към наследничката си и с радост споделя всеки миг с нея.
Актрисата, която е звезда в медицински сериал „Откраднат живот”, буквално сияе от снимката, на която е в компанията на най-скъпото си същество.
Двете са се снимали навръх Великден,
а от кадъра ясно си личи колко се е разхубавила Рада.
Наричат Марта Вачкова „колежке“, когато влезе в болницаМарта Вачкова засипа колегите си с похвали. Актрисата гостува в „На кафе“, където разказа повече под…Apr 26 2019vijti.com

Още повече радва фактът, че Рада блести с естествена красота, без да използва тонове неестествен грим, и очевидно е далеч от суетата, присъща на връстничките ѝ.
На абитуриентския си бал преди три години момичето дори не искало да се накипри за големия ден, а се наложило Марта да я убеждава да облече рокля. Рада отказала да сложи и каквито и да е било бижута и грим, за прическа да не говорим.
Днес обаче, както е видно, Рада става все по-голяма красавица – при това напълно естествена. И за радост на известната си майка – с огромно желание да се образова добре в чужбина.

Преди време Марта Вачкова сподели пред медии с болка:
„Моята дъщеря живее без баща и баща й не полага никакви грижи за нея. Не дава нито стотинка за отглеждането й.
И няма съд в България, който да го накара… да осъди този престъпник.
И най-страшното е, че в България нашата съдебна система така е устроена, че аз трябва да се съсипя от адвокати, от ходене, от тичане и от дела, за да се преборя за правата на детето си. А никой, абсолютно никой не поема – нито следствие, нито прокуратура – да си свърши работата, че това дете да получава някакви стотинки от баща си.

Просто съм до крайност изтощена от тези митарства. Но това, надявам се, да е голям урок за моето дете и то да разбере, че нищо на този свят не ти се полага. Това, че имаш баща, не значи, че ти се полага грижа и обич от него. Напротив! Това, че имаш баща – това може да бъде една огромна тегоба. И тя трябва да знае, че много деца живеят с един родител и са много по-щастливи от децата с двама родители. И се надявам, че всичко това, което преживяваме аз и моето момиченце ще ни направи и двете още по-силни. Аз нямам право и не мога да сложа друг на първо място в живота си, докато тя има нужда от мен. А кога тя ще каже: Майче, аз вече ще се оправям сама си е неин избор. Докато моето момиченце има нужда от мен аз съм нейната майчица!

И когато тя си хване пътя ще остане време само за мен, да бъда аз на първо място. Сега е тя.“

Източник: trg
Бившият на Марта Вачкова превърна живота й в истински ад, не спира с тормозаАктрисата стигнала до съд с бащата на дъщеря си Радостин В същински ад превърнал живота на Марта Вач…Apr 25 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!