Колкото обичан, толкава и упрекван: Вижте още една гледна точка за края на „Шоуто на Слави“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Слави Трифонов обявил, че спира шоуто си.
Крайно време беше. Дори не подозирах, че още съществува.
Бойко го самоуби ритуално есента, когато отиде да му гостува. Сложи кръст на романтичната мантра за доблестния трибун, смелия водещ, момчето от народа, властелина на референдумите.
Сега приключва и телевизионната агония, легендирана като „шоу“ – амортизирано, безумно втръснало на всички, с нищожен рейтинг и гепени от фейсбука смешки на Сиромахов.
Слави Трифонов: На 31 юли тази година „Шоуто на Слави“ ще спре да съществуваМоят договор изтича на 31 юли тази година. На тази дата „Шоуто на Слави“ ще спре да съществува, заяв…May 7 2019vijti.com

Демоните от екрана стават с един по-малко.
Може и папата да е ударил рамо, а?
Този демон според мен бе особено зловещ. Опростачи няколко поколения българи с вулгарна чалга, изврати вкуса, официално наложи кича и мутрафонията като доминираща художествена форма на прехода.
Придворният шут на братята Илиеви от ВИС, ортакът на Илия Павлов морализаторстваше от праймтайма на националния ефир близо 20 години. Каква ирония на съдбата и колко илюстративно за социокултурната среда, която обитаваме!

Трифонов изиграва естествения си кариерен упадък като драма – не издържал в такава медийна реалност, не се чувствал свободен.
20 години да плямпаш, каквото ти хрумне в най-гледаното време, да ругаеш безобразно и безответно противниците си, да хулиш президенти и премиери, партии, лидери и общественици, да ползваш ефира за саморазправи,
да се гавриш с икони на артсцената ни, да приравниш Лили Иванова със злощастна карикатура, а после да се тюхкаш, че някой ти ограничавал свободата на словото…
Голям наглец трябва да си, ей!

Интересно е все пак да се чуе и другата страна – босовете на БТВ. Дали Трифонов си тръгва доброволно, или просто отказват да му подновят договора поради ниска гледаемост?
Предстои да разберем, но май е второто.
При всички случаи егото на този човек е толкова необятно, че водевилът „на прощаване с телевизията“ ще е дълъг.
Откакто се помня, Слави Трифонов все „слиза от екран“ завинаги, за да мимикрира в нещо друго,
още по-уродливо и общественоопасно.

Тепърва има да гледаме панаири, скечове, сълзи и сополи, вопли за съпричастност, закани, викторини, томболи с леки коли, късане на ризи, песни и пляски…
В крайна сметка пенсионираният храбрец може и да се изкуши да акостира в някакъв политически проект. Да си повярва, че автоматично ще мултиплицира сеирджиите от концертите си в електорат. И да подпре истеричните напъни на Мая Манолова за кметица на София.
Както се казва – да заповяда, чакаме го с нетърпение. Други шутове от медиите вече се пробваха. Видя се с какъв успех.
„Слави Трифонов – плезещ се политик“ ще е благодатен сюжет за разследващите журналисти.

Офшорки, оперативни разработки на ДАНС, имотни схеми, афери с най-маститите мутри на прехода…пълна програма, програма-мечта.
Разровиш ли го, ще мирише. И ще горчи като отрова.
Източник: ПИК
През 2016 г. сценарист от „Шоуто на Слави“ скъса в ефир снимка на президента Росен Плевнелиев. Излезе решението на съдаСофийският административен съд оправда сценариста на „Шоуто на Слави“ Филип Станев, който през 2016 …Apr 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!