Щерката на Анелия: Нямам корекции, нито силикон, но без миглите си не мога

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Нямам корекции, нито силикон! Но без миглите си не мога, нося изкуствени, само това имам като корекция, без тях не излизам. Така отсече пред фенове в специално видео с въпроси и отговори дъщерята на фолкзвездата Анелия и бизнесмена Константин Динев – Ивон.

Семейна свада: Анелия и щерка й не си говорят, чалга дивата вбеси наследничката на Коко ДиневДъщерята на Анелия и Коко Динев е в тийнейджърска възраст и вече добива самочувствие да се опълчва н…Sep 15 2019vijti.com

Апетитната старлетка реши да разкрие в най-откровено „интервю“ в социалните мрежи дали има пластични операции и дали е… още девствена. „Девствена съм!“, отсича кратко Ивон, която през цялото време снима видеото, скрита зад огромни слънчеви очила и с дъвка в устата. Зад скъпите цайси прозират огромните мигли на дъщерята на Анелия, както и тъмните й сенки. Ивон обаче не крие, че си има само тях.

„Не използвам грим в ежедневието си и нямам корекции, нито силикон, нито съм си слагала нещо. Миглите ми са единственото“, продължава хубавицата. Феновете на красавицата обаче не вярват на думите й и задават ребром въпроса – „Защо лъжеш, че нямаш корекции, след като имаш“, а Ивон се разгневява на екрана. Тийнейджърката отново натъртва, че е напълно естествена и единственото, което не е „нейно“, са любимите й мигли, без които не излиза. Иначе понякога използва лек макиаж, но само за снимките в социалните мрежи. В други случаи Ивон разчита на личен гримьор, като не го крие от майка си, пише „България Днес“.

„Не съм злобна, нито съм кифла и дори не се държа като такава“, откровеничи вече за характера си Ивон. Момичето дава да се разбере, че не е и наивна и не позволява да й се качват на главата или да я обиждат. Красивата тийнейджърка признава, че не търпи да се отнасят зле с нея, а приятелите й разказват, че въпреки че е „добричка“, Ивон няма да си замълчи пред злобни и лоши хора.

Източник: хотарена

Мая Манолова се обясни в любов на поп фолк певицата АнелияМая Манолова „яхна” предизборно спорната слава на чалга дивата Анелия. Устатата кюстендилка и „прясн…Sep 20 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!