Мая Манолова се обясни в любов на поп фолк певицата Анелия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мая Манолова „яхна” предизборно спорната слава на чалга дивата Анелия. Устатата кюстендилка и „прясно” адресно регистрирана софиянка си плати на Фейсбук, за да благодари на фолкзвездата в режисиран емоционален пост в социалната мрежа.
„Анелия, благодаря ти за подкрепата от сърце. Благодаря ти и за всички години, в които заедно подкрепихме над 80 000 хиляди пенсионери в кампанията „Великден за всеки, дари празник на баба и дядо”. Имаш добро сърце, момиче!”, написа в профила си във Фейсбук Мая Манолова, споделяйки видеоклип, в който фолкаджийката я венцехвали предизборно. За да достигне „благодарността” й към Анелия до повече народ, Мая Манолова е платила за реклама на Фейсбук, а публикацията й е отбелязана като „спонсорирана”.
Във видеото, навярно продуцирано от телевизионера Иван Гарелов, Анелия декламира, че за 4 години е участвала във всички благотворителни инициативи на „омбудсмана на България” Мая Манолова. Според думите й най-мащабната от тях е „Великден за всеки. Дари празник на баба и дядо”.
Мая Манолова вече ползва услугите на личен коафьор у дома и си плаща соленоМая Манолова вече ползва услугите на личен коафьор, който всяка сутрин минава през дома й в софийски…Sep 9 2019vijti.com

„По статистики, за последните 4 години сме събрали над 1 500 000 лева и сме зарадвали над 80 000 български пенсионери”, горда е Анелия, сякаш е извадила парите от своя джоб, или този на Манолова.
Анелия нашумя в края на 90-те години на миналия век с фолк баладите си, но мощен тласък на кариерата й в чалга бранша даде хазартния бос Коко Динев. Двамата организираха зрелищна сватба на 1 юни 2003 г., на която кумуваха босът на борческата групировка ВИС-2 Жоро Илиев със съпругата му Мая. За венчавката, състояла се в столичния храм „Света Неделя”, младоженците пристигнаха с бял „Линкълн”, по някое време се накачулиха на файтон, а на сватбеното тържество присъстваха над 300 гости, предимно със сенчеста закваска, спомнят си паметливи наблюдатели на ъндърграунда. Впоследствие Анелия роди дъщеря на Коко Динев, но по-късно бе заменена от Емилия в „харема” на хазартния бос.


Анелия на сватбата си с Коко Динев, на която кумува висаджията Жоро Илиев, апропо, също кюстендилец като Мая Манолова
Анелия, заедно с хип-хоп звездата Криско и Мариана Попова бяха част от Инициативния комитет, издигнал преди 2 седмици кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София. За да заблуди столичани, че не е кандидатът на БСП, устатата кюстендилка прибягна и до друг трик – боядиса се в зелено, а не в червено. Импровизираните шатри с подписки, които събират от щаба на Мая Манолова за нейна подкрепа из центъра на София, са решени в модерния и зелен „еко” цвят, а не в навяващия социализъм червен.

Източник: Лупа
Професор доказал, че Мая Манолова не е юрист и няма право да е адвокатРазкритието, че Мая Манолова има съмнителна диплома от Москва, разбуни духовете сред обществото. Док…Sep 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!